BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY uçağının iniş takımlarında ceset bulundu----

THY uçağının iniş takımlarında ceset bulundu

THY uçağının iniş takımlarında ceset bulundu
15 Eylül 2023 - 12:57 www.finansgundem.com

Amsterdam-İstanbul seferi sırasında THY uçağının iniş takımlarında bulunan cesetle ilgili soruşturma sürüyor. Olayın aydınlatılması için uçağın daha önce yaptığı Afrika uçuşları inceleniyor.


Türk Hava Yolları’nın (THY) TC-JOA kuyruk tescilli, Airbus A330 tipi uçağının iniş takımlarında teknik kontroller sırasında bulunan 30-40 yaşlarında Afrikalı olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ceset üzerinde kimlik bulamadı.

Olayla ilgili geniş soruşturma başlatılırken, TC-JOA uçağının iki gün boyunca İstanbul Havalimanı'ndan yapacağı uçuşlar öncesi güvenlik kameraları an be an incelendi. Yapılan inceleme sonucunda herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Ceset kimlik tespiti için bugün Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Buradan yolcunun kimliğinin tespit edilmeye çalışılacağı öğrenildi.

AFRİKA SEFERLERİ İNCELENİYOR

İniş takımlarında ceset bulunan THY uçağının, 10 Eylül’de Moritanya’nın başkenti Nouakchott ve oradan Gambiya’nın başkenti Banjul, 11 Eylül’de ise Gabon’un başkenti Libreville ile Angola’nın başkenti Luanda’dan İstanbul’a uçtuğu öğrenildi. Kaçak yolcunun bu noktalardan THY uçağına binme ihtimali üzerinde duruluyor.

THY'nin İtalya seferlerine grev iptali

 

THY'den, ikinci pilot aday adayları için iş ilanı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)