BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY uçağı Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı----

THY uçağı Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı

THY uçağı Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı
06 Mart 2017 - 18:48 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağı, uçuş sırasında bir yolcunun bayılması nedeniyle Atatürk Havalimanı'na acil iniş için öncelik istedi

Batman-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları( THY) uçağında bir yolcu bayılınca pilot Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak için öncelik istedi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Batman-İstanbul uçuşunu yapan TK-2683 sefer sayılı Türk Hava Yolları'nın Boeing 737-800 tipi uçağı, Atatürk Havalimanı'na iniş için yaklaşması sırasında bir yolcu rahatsızlandı.

Yolcu baygınlık geçirirken kabin ekibi de durumu kokpit ekibine bildirdi. Bunun üzerine uçağın pilotu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi ile bağlantıya geçerek,"Bir yolcumuz hastalandı, baygınlık geçiriyor. Mümkünse kısa yoldan shortcut(direkt rota vererek kısadan dönmek) isteriz. İniş sırasında uygun bir park yeri ambulans olursa çok mutlu oluruz" bilgisini kontrolörle paylaştı.

Kontrolör, uçağa direkt rota vererek kısa rotadan dönmesini sağladı ve iniş önceliği verdi. THY uçağı Atatürk Havalimanı'na yarım saat erken inmesinin ardından ambulansla alınan yolcu sağlık kontrolünden geçirilirken, yolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)