BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY Marsilya'ya da uçuyor----

THY Marsilya'ya da uçuyor

THY Marsilya'ya da uçuyor
13 Şubat 2013 - 07:17 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları Marsilya seferlerini Haziran 2013 yaz döneminde başlatıyor

Bu amaçla Marsilya Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı Marseille-Provence Havaalanı İdaresi tarafından Sofitel Otel’de düzenlenen toplantıda THY’nın tanıtımı yapıldı. Marseille-Provence Havaalanı Başkanı Jean-François Brando, Havaalanı Genel Müdürü Pierre Regis, Pazarlama ve İletişim Müdürü Julien Boullay, Fransız Türk Ticaret Odası Genel Sekreteri Stephane Salvetat, Yardımcısı Bernard Begon ve THY Marsilya Müdürü Erhan İpek’in katıldığı toplantıda konuşan Marsilya Başkonsolosu Deniz Erdoğan Barım, Fransa’nın güneyinde yaşayan Türklerin uzun süredir beklediği uçuşların çok yakında başlayacak olmasından memnuniyet duyduklarını söyledi.
İŞ HACMİ ARTACAK
Deniz Erdoğan Barım, “Nice’den sonra Marsilya’ya da direkt uçuşların başlaması bölgede ticaret ve turizme de katkıda bulunacaktır” diye konuştu. THY Marsilya Müdürü Erhan İpek de, THY’nin gelişen uçuş ağı, sponsorlukları ve Marsilya hattından beklenti ve hedeflere ilişkin bilgi verdi. Marsille-Provence Havaalanı Genel Müdürü Pierre Regis de, uzun süredir beklenen THY’nin Marsilya uçuşlarının havaalanının iş hacmi ve kapasitesini arttıracağını ifade etti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)