BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY Ermenileri kızdırdı----

THY Ermenileri kızdırdı

THY Ermenileri kızdırdı
11 Eylül 2013 - 12:11 www.finansgundem.com

THY'nin Fransa Lig 1 ekibi Olimpik Marsilya ile sponsorluk anlaşması yapması Marsilya'da yaşayan Ermeni diyasporasını kızdırdı

Fransa'da yayınlanan Arme News'in internet sitesinde verilen habere göre aşırı milliyetçiliği, ırkçılığı ve Türk karşıtlığı ile bilinen Fransa Ermeni Dernekleri Koordinasyon Kurulu yaptığı bir basın açıklamasıyla 2Mantığa aykırı" olarak nitelediği bu sponsorluğu "Ermeni diyasporasının başkenti" olarak niteledikleri Marsilya'yı kirlettiğini iddia etti.
Sporda "moral" değerlerini temsil eden Olimpik Marsilya'nın 20. yüzyılın ilk "soykırımı" olan "Ermeni soykırımını" Türklerin yaptığını unutmuş olmasına inanmak istemediklerini açıklayan Fransa Ermeni Dernekleri Koordinasyon Kurulu, bu olayı Ermeni diyasporasına karşı bir ihanet olarak olarak kabul ettiklerini açıkladı.
Türkiye ve Azerbaycan'dan gelecek sponsorlukları Fransa'daki herhangi bir spor kulübünde görmek istemediklerini belirten kurul "Ermeni soykırımının" 100. yılında bu tür olayların kendilerini çok "üzdüğünü" açıkladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)