BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTHY 5 yıldızlı oluyor----

THY 5 yıldızlı oluyor

THY 5 yıldızlı oluyor
19 Ocak 2013 - 18:17 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, THY'nin bu yıl 5 yıldızlı hava yolu olarak ilan edileceğini bildirdi

THY Genel Müdürü Temel Kotil, Manavgat ilçesindeki bir otelde 2013 Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, Türk Hava Yolları'nın çalışmalarını ve hedeflerini açıkladı.
2013'TE 10 MİLYAR DOLAR CİRO HEDEFİ
Türk Hava Yolları'nın her yıl büyüyen bir grafik çizdiğini anlatan Kotil, geçen yıl 9 milyar dolarlık bir ciro gerçekleştirildiğini söyledi.
Dünyada havacılık sektöründe 636 milyar dolar paranın bulunduğunu kaydeden Kotil, ''Bunun hepsini istemiyoruz. Ama bu yıl 10 milyar dolar ciro yapmayı hedefliyoruz. 10-15 yıl içinde ise bu miktarı 40 milyar dolara çıkarmayı amaçlıyoruz. 2020 yılı hedeflerimizde tahmini gelirimiz 19 milyar dolar'' dedi.
Kotil, 2002 yılından bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, bu yıl 250 noktaya uçuş gerçekleştirmeyi hedeflediklerini bildirdi.
Dünyadaki en çok noktaya uçan hava yolu olmayı arzuladıklarını anlatan Kotil, bu yıl içinde bunu gerçekleştireceklerine inandıklarını belirtti.
THY'nin kaliteli bir şirket olduğunu vurgulayan Kotil, ''İki defa Avrupa'nın en iyi hava yolu seçildik. 2012 yılı sonu itibarıyla Avrupa'da en çok yolcu taşıyan ikinci hava yoluyuz, bunu rakamlar gösteriyor. Bu yıl 5 yıldızlı hava yolu oluyoruz. Avrupa'nın en iyi hava yolu ilan edilmek öyle güzel bir duygu ki... Kalpten çalışırsak dünyanın da Avrupa'nın da en iyi hava yolu oluruz'' diye konuştu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)