BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporThomas Müller çılgınlığı: 85 milyon Euro!----

Thomas Müller çılgınlığı: 85 milyon Euro!

Thomas Müller çılgınlığı: 85 milyon Euro!
20 Ağustos 2015 - 15:36 www.finansgundem.com

Manchester United, Thomas Müller için Bayern Münih'in kapısını rekor bir teklifle çaldı.

Premier Lig temsilcisi Manchester United, Bayern Münih’in yıldız ismi Thomas Müller için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Takımın Hollandalı menajeri Louis van Gaal’in raporu doğrultusunda harekete geçen KırmızıŞeytanlar’ın, 25 yaşındaki forvet için 85 milyon Euro’luk (yaklaşık 272 milyon TL) teklifte bulunduğu öğrenildi.   

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göe; konuyla ilgili ülke basınına açıklamalarda bulunan Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl Heinz Rummenigge, Müller’i takımdan göndermeye sıcak bakmadıklarını söyledi.

Robin Van Persie’nin Fenerbahçe ’ye; Radamel Falcao’nun da Chelsea’ye gitmesinin ardından forvet hattında elinde sadece Wayne Rooney kalan United’ın, bu bölgeyi Müller’le doldurma konusunda oldukça istekli olduğu konuşuluyor. Van Gaal’in bu oyuncu konusundaki ısrarı sebebiyle İngiliz temsilcisinin, 85 milyon Euro’luk teklifi artırabileceği ifade edildi.

47 MAÇTA 21 GOL ATTI

Son 5 sezonda Bayern Münih’te sergilediği etkili performansla dikkati çeken Müller, geçen dönemde Bundesliga devinin formasını 47 karşılaşmada giymişti. 25 yaşındaki futbolcu, bu maçlarda rakip fileleri 21 kez sarsmış ve 14 de asist yapmıştı. Yeni sezonda da başarılı form grafiğini sürdüren Müller, takımının ligdeki ilk 2 maçında 2 gol kaydetmişti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)