BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTFF'de UltrAslan baskın----

TFF'de UltrAslan baskın

TFF'de UltrAslan baskın
14 Nisan 2013 - 16:23 www.finansgundem.com

Galatasaray taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto etti.

Galatasaray taraftarları, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun teknik direktör Fatih Terim ve yardımcılarına verdiği cezaları protesto etmek için bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na yürüyüş düzenledi.
Galatasaray taraftar grubu UltrAslan'ın organizasyonunda öğle saatlerinde Ayazağa Metro İstasyonu önünde toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Bayrakları açıp, TFF Başkanı Yıldırım Demirören aleyhinde sloganlar atarak TFF'nin İstinye'deki merkezine doğru yürüyüşe başladı. Galatasaray taraftarları, federasyon binası önüne siyah çelenk bırakarak protestolarını burada sürdürdü.
UltraArslan, meşalelerle TFF'nin Ankara'da bulunan merkezine yürüdü. Çevik kuvvet ekipleri, Balgat semtindeki TFF binası önünde yoğun güvenlik önlemi aldı. "Yıldırım Demirören yeter", "İmparator Fatih Terim" şeklinde slogan atan yaklaşık 60 kişilik grup adına basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, Mersin İdman Yurdu karşılaşmasını orta hakemi Süleyman Abay'ın art niyetli kararları sonunda Fatih Terim'in daha fazla dayanamadığı belirtilerek, sahanın ortasında isyanını dile getirdiğine dikkat çekildi. Geçtiğimiz sezondan bu yana kural koyucu ve uygulayıcıların oluşturduğu adaletsiz ve çifte standardın arsızca uygulandığı sistemin taraftarları da isyan ettirdiğine işaret edilen açıklamada, "Bu çürümüş düzen devam ettiği takdirde çok daha fazla kesimin de isyan noktasına geleceği bilinmelidir. Bu sezon başında Süper Kupa finalinde kötü bir yönetim gösteren hakeme karşı sinirlerine yenik düşen Engin Baytar'a verilen cezaya UltrAslan haklı gerekçeler olduğu için tepki vermemiştir. Ancak ardından Türk futbolunda milat olacak tüm kararların Galatasaray'a verilmesi, diğer suçluların ise adeta ödüllendirilmesi sabrımızı taşırmıştır" denildi.
Açıklama sırasında zaman zaman küfürlü sloganlar atıldı. Grup, basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)