BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTFF, Fikret Orman'ı PFDK'ya sevk ediyor!----

TFF, Fikret Orman'ı PFDK'ya sevk ediyor!

TFF, Fikret Orman'ı PFDK'ya sevk ediyor!
08 Ağustos 2017 - 17:44 www.finansgundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk ediyor

Geçen pazar Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında oynanan Turkcell Süper Kupa finalinde çıkan olayların yankıları sürüyor. Sporx'te yer alan habere göre Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, "TFF, bize de ceza verirse dünyayı ayağa kaldırırız" açıklaması nedeniyle Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı PFDK'ya sevk etme kararı aldı!

Fikret Orman, dün Jeremain Lens'in basın toplantısında yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullanmıştı;
"Süper Kupa maçı bizim eksiklerimiz açısından iyi oldu. Konyaspor'un kupayı kazanmayı camialarına yakıştı. Ama Konyaspor taraftarının çıkarttığı olaylar Türk sporu açısından ayıp. Konyaspor yöneticileriyle dostuz. Maç sonrası birbirimizi tebrik ettik. Bir maçın bu noktaya gelmesi utanç verici.

 Şimdi duyuyorum ceza verilecekmiş. Keşke daha önce verilseydi de olaylar buraya kadar gelmeseydi. Ceza verme konusunda UEFA'nın bize yaptığını TFF bize yapmaya kalkarsa büyük olay çıkar. Bu bir tehdit değildir. Eğer bir ceza olup Beşiktaş'ı araya koyarlarsa dünyayı ayağa kaldırırım. Federasyonun da kendi şapkasını önüne koyması lazım. Umarım TFF de UEFA'nın düştüğü hataya düşmez. Bu Türk sporuna zarar veren bir şey."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)