BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTeşvikiye'de ünlü mekanda silahlı saldırı!----

Teşvikiye'de ünlü mekanda silahlı saldırı!

Teşvikiye'de ünlü mekanda silahlı saldırı!
30 Mart 2016 - 17:46 www.finansgundem.com

İstanbul Teşvikiye'de bulunan House Cafe'de silahlı saldırı meydana geldi

İstanbul Teşvikiye'de bulunan House Cafe'de silahlı saldırı meydana geldi. Olayda bir müşteri bacağından vuruldu. 2 saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralı vatandaş sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Hakan B. kafede tek başına oturduğu sırada, yan masada oturan 2 kişi aniden ayağa kalktı.

Zanlılardan biri, Hakan B.'nin kulağına bir şeyler söyledikten sonra, elindeki silahla 2 el ateş etti.

Sol dizinden ve baldırından yaralanan Hakan B. kanlar içinde yere serilirken, zanlılar hızla kafeden dışarıya çıktı. Kafenin önünde de havaya ateş açan zanlılar daha sonra koşarak olay yerinden kaçtı.

TELEFONLARINI BIRAKIP KAÇTILAR
Saldırıyı gerçekleştiren iki zanlı daha sonra havaya ateş açarak olay yerinden kaçarken oturdukları masanın üzerinde cep telefonlarını ve sigaralarını unuttukları görüldü.

Alacak-verecek meselesi yüzünden mahkemelik olduğu öne sürülen 37 yaşındaki Hakan B. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polis saldırıyı gerçekleştiren 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CIA30 Mart 2016 21:17

    tüm saldırılar.devlet tarafından yapılıyor.canlı bomba olacak kişilerde internet ortamından seciliyor...sonrasında ise bazı baskılar yapılıyor.etki altına alınıyor...