BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTesla CEO'sundan hastanelere ücretsiz ventilatör sözü----

Tesla CEO'sundan hastanelere ücretsiz ventilatör sözü

Tesla CEO'sundan hastanelere ücretsiz ventilatör sözü
01 Nisan 2020 - 01:46 www.finansgundem.com

Tesla CEO'su Elon Musk, FDA onaylı ventilatörleri dünya çapındaki hastanelere ücretsiz tedarik edeceğini, tek şartının ise cihazların depolarda bekletilmeyip direkt hastaların hizmetine sunulması olduğunu ifade etti

Dünyanın önde gelen elektrikli araç ve elektrikli araç motor parçaları üreticisi Tesla'nın CEO'su Elon Musk, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedavisinde büyük öneme sahip ventilatör cihazı için Twitter hesabından açıklama yaptı. Musk, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onaylı ekstra ventilatörlerin dünya çapındaki hastanelere ücretsiz tedarik edeceklerini bildirdi. 

Elon Musk, şirketinin korona virüsle mücadele etmek için daha fazla tıbbi ekipmana ihtiyaç duyan dünya çapında hastanelerin taleplerini karşılayacak kadar FDA onaylı ventilatöre sahip olduğunu açıkladı.

Musk, ücretsiz olduğunu bildirdiği cihazın hastanelere verilmesi için tek şartın depolarda bekletilmemesi ve zaman kaybetmeden ihtiyacı olan hastaların hizmete sunulması olduğunu bildirdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)