BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTESK: Vergi kaydı silinmiş esnafta ikramiyeden faydalanmalı----

TESK: Vergi kaydı silinmiş esnafta ikramiyeden faydalanmalı

TESK: Vergi kaydı silinmiş esnafta ikramiyeden faydalanmalı
20 Kasım 2023 - 11:07 www.finansgundem.com

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “ 5 bin liralık ikramiyeden vergi kaydını sildirmiş, ancak halen oda kaydı bulunan ve mesleğini aktif olarak yapmayan emekli esnaf ve sanatkarlarımız da bu haktan mutlaka yararlandırılmalıdır” dedi.


Çalışan emeklilere bir defaya mahsus verilen 5 bin liralık ikramiyeden vergi kaydını sildirmiş ve yıllardır mesleğini yapmayan ancak oda kaydını sildirmemiş esnaf ve sanatkarların da yararlanması gerektiğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Vergi kaydını sildirmiş, ancak halen oda kaydı bulunan ve mesleğini aktif olarak yapmayan emekli esnaf ve sanatkarlarımız da bu haktan mutlaka yararlandırılmalıdır” dedi.

“ESNAFIMIZ 9 BİN PRİM GÜNÜ ÇALIŞIP EN DÜŞÜK MAAŞI ALIYOR”

Vergi kaydını sildirmiş ve sadece oda kaydı bulunan esnaf ve sanatkarlara 5 bin TL’lik ikramiyenin verilmemesinin doğru olmadığına işaret eden Türkiye Esnaf ve sanatkarları konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bizim üyelerimiz en fazla pirimi cebinden ödeyerek emekli olan ve en düşük emekli aylığını alan bir kesim. SSK’lı çalışanlar en fazla 7200 günde emekli olurken bizim üyelerimiz günde 16-18 saat arasında çalışarak hem de cebinden primini ödeyerek 9000 günde emekli oluyor. Bu şartlarda ilk olarak bu ikramiye hiçbir ayrım yapılmadan esnaf ve sanatkarlara verilmelidir” diye konuştu.

TZOB Başkanı'ndan 5 bin lira emekli ikramiyesi uyarısı

 

Emekliye 5 bin lira ikramiyede tarih belli oldu

 

Bakan Işıkhan, emekli ikramiyesi için tarih verdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)