BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTeröristler yaralı taşıyan araca ateş açtı----

Teröristler yaralı taşıyan araca ateş açtı

Teröristler yaralı taşıyan araca ateş açtı
10 Eylül 2015 - 07:39 www.finansgundem.com

PKK’lı teröristler Cizre'de yaralı taşıyan araca ateş açtı: 2 kişi öldü

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca polis aracı ile otomobile yönelik gerçekleştirilen saldırıda 2 vatandaş hayatını kaybetti.

Nur Mahallesi Botaş Caddesi’nde polis aracının geçişi sırasında teröristler, roketatar ve uzun namlulu silahla saldırı düzenledi. Olayda roketatarın Serin sokaktaki bir eve isabet etmesi sonucu evde bulunan Bahattin Sevinik (50) yaralandı. Ağır yaralı Sevindik aile bireyleri ve komşuları otomobille hastaneye götürümek üzere yola çıktı. Ancak teröristler bu kez de otomobile uzun namlulu silahla ateş açtı. Otomobilde bulunan Sevinik’in komşu Suphi Sarak da (50) yaralandı. Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar yolda yaşamını yitirdi.

Patlayıcı imha edildi
Dün gerçekleşen diğer terör olayları ise şöyle:
- Bitlis’te yola yerleştirildiği tespit edilen 4 patlayıcıdan ikisinin güvenlik güçlerinin arama çalışması sırasında teröristlerce patlatıldığı, ikisinin de imha edildiği bildirildi.
- Bitlis-Tatvan Karayolu da patlayıcı olduğu ihbarı üzerine dün Sabah ulaşıma kapatıldı. Güvenlik güçleri karayolunda arama- tarama faaliyeti yaparken, 15’inci kilometrede daha önceden yola döşenen el yapımı patlayıcı PKK’lı teröristler tarafından uzaktan kumanda ile inflak ettirildi. Güvenlik güçlerinin üzerine tüfeklerle ateş de açan teröristler, çıkan çatışmanın ardından kaçtı. Patlama ve saldırıda can kaybı ve yaralanma olmadı.

7 terörist cesedi bulundu
- Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Tekeli köyü kırsalında hava desteklik operasyonda ölen 3’ü kadın 7 PKK’lının cenazesi dün HDP ve DBP ilçe yöneticileri tarafından Şemdinli Devlet Hastanesi morguna getirildi. Bu arada HDP ve DBP’lilerden oluşan 200 kişilik grup, ölen PKK’lılar için yürüyüş yaptı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)