BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim'den önemli açıklama----

Terim'den önemli açıklama

Terim'den önemli açıklama
08 Nisan 2013 - 20:52 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak olan Real Madrid maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu

Terim'in gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı konuşmasından satırbaşları şöyle;
* Buraya -0 ile gelmek istemezdik. En azından 1 gol atmalıydık ama olmadı.
* İlk maçtaki Burak'ın penaltı pozisyonu bir talihsizlik oldu. Penaltımız verilmedi bir de üzerien Burak'ı kaybettik. Ama olabilir hakemler de insan onlarda hata yapabilir... Burak'a izin verdim. Uzun zamandır izin yapmıyordu. Döndüğünde daha verimli olacaktır.
"SELÇUK'A SORUNUZ YOKSA..."
* (Fatih Terim basın toplantısına birlikte çıktığı Selçuk İnan'a soru gelmeyince basın mensuplarına "Eğer Selçuk'a soru yoksa onu gönderelim" diyerek toplantıdan ayrılmasını istedi.)
* Real Madrid ile oynayabilmek için öncelikle bu aşamalara kadar gelmek geekiyor. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda seneye daha iyisini nasıl yaparız diye düşünüyoruz. Daha bu yıl için de her şey bitmedi. Yarın elimizden geleni yapacağız..
* Futbolda her şey var ama Real Madrid ile oynadığınız zaman bazı şeyler biraz zor. Real Madrid herhangi bir takım değil. Çıkıp yrın her şeyi deneyeceğiz. Ben oyuncularımın coşkusundan ve kazanmak isteklerinden eminim. Saha içerisinde olacak tüm hadiselere, sürprizlere hazırız.
HAFTASONU ÇOK YIPRANDIK
* Oyuncularımla birlikte fiziksel ve mental olarak haftasonunda yıprandık. 30. dakikada 10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi mücadele ettik. Ama yarın maça çıktığımızda tam anlamıyla hazır olacağız.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)