BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim'den Hamit'e gönderme----

Terim'den Hamit'e gönderme

Terim'den Hamit'e gönderme
11 Mart 2013 - 22:56 www.finansgundem.com

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Schalke maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Schalke ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, yanına Burak Yılmaz'ı alarak bir basın toplantısı düzenledi.
"FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM"
Sonuç ne olursa olsun takımıyla gurur duyduğunu belirten Terim, büyük konuşmadıklarını ama iddialı olduklarını söyledi.
Çok ciddi bir rakiple karşılaşacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, bu tip durumlardan çıkmayı bilen bir ekip olduklarını ve futbolcularına güvendiğini söyledi.
TERİM'DEN HAMİT'E ŞAKA YOLLU GÖNDERME
Almanya Bundesliga'da iyi bir performans sergileyen Schalke 04'ün ciddi bir rakip olduğu belirten Terim, "Ciddi bir rakiple oynayacağız ama biz de bu tip durumlardan çıkmayı bilen bir ekibiz. Futbolcularıma güveniyorum. Kazanma arzusunu sahada göreceğime inanıyorum. Ümit ediyorum bu maçta topu direklere değil, kaleden içeriye doğru yollarız" dedi.
"HER DEFASINDA ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ"
Sezon başında Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerinin son 16 olduğunu söyleyen Terim, "Gençlerbirliği veya Eskişehirspor maçındaki kaybımız olabilir. Şampiyonlar Ligi değişik bir platform. Ben, yönetim ve başkanımız hedefimizin son 16 olduğunu söylemiştik. Taraftarımız ve camia doğal olarak engelleri geçtikçe daha yüksek hedefler koyuyorlar. Grup maçlarından daha fazla baskı var üzerimizde. Oyuncularımıza ve bizim bugüne kadar gösterdiğimiz performansa da ihanet edilmemesini istiyorum" dedi.
CEZAYA "CİNAYET" BENZETMESİ YAPTI
Terim, Orduspor maçından sonra 3 maç ceza alması ile ilgilide göndermede bulunarak, "Süper Lig'deki maçların ardından Şampiyonlar Ligi'nde de oyuncularımızı motive edebiliriz diye düşünüyorum. Soyunma odasına da girebiliyoruz artık. Son cinayetten sonra giremiyoruz ya... Burada girebiliyoruz soyunma odasına" diye konuştu.
"BURADAKİ MÜCADELE ÇOK FARKLI"
Ligde kendilerinin iyi gitmediğini, Schale'nin ise iyi gittiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, "İki haftadır ligde iyi gitmiyoruz. Tam tersi, Schalke kendi liginde iyi gidiyor. Schalke'nin son günlerde formda olduğunu ve iyi oynadığını düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oyuncularımız üst düzey mücadele etmeleri gerektiğini biliyorlar. Burası Şampiyonlar Ligi, buradaki mücadele çok farklı" şeklinde konuştu.
Hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu, ancak bunun da iddiasız oldukları anlamına gelmediğini belirten Terim, "Hedefimiz gruptan çıkmaktı, ama bu iddiasız olduğumuz anlamına gelmiyor. Sonuç ne olursa olsun takımımla gurur duyacağım. Büyük konuşmuyoruz ama iddialıyız" dedi.
BURAK YILMAZ: GELENEĞİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu noktaya gelmelerinin gurur verici olduğunu söyledi.
Schalke 04 karşısında yarın hedeflerine ulaşmak açısından çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Burak, Galatasaray'ın Avrupa'da bir geleneğin adı olduğunu ve bu geleneği de sürdürmek istediklerini söyledi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)