BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim'den flaş açıklama----

Terim'den flaş açıklama

Terim'den flaş açıklama
02 Nisan 2013 - 19:43 www.finansgundem.com

Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalde karşılaşacağı Real Madrid maçı öncesi basın toplantısı düzenliyor

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ve Sneijder, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalde karşılaşacağı Real Madrid maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.
"EN ZOR KURAYI ÇEKTİK"
Herkse iyi akşamlar.. Kura olarak şampiyonlar ligi Şampiyonluğu'nu hedefleyen bir kura çektik. Real Madrid ve Mourinho'ya saygı duyuyoruz. Biz kimle oynadığımızı, rakibimizi çok iyi biliyoruz. Şimdiye kadar kendimizi ispat ettik, oyuncularım çekinmeksizin korkmaksızın mücadele edeceklerdir. Sahaya çıkarken herhangi bir endişemiz yok. Umarım iki tane çok güzel 90 dakika olur.
- Real Madrid özellikle kendi evinde çok etkili olan bir takım, dünyanın en tehlikeli olan Ronaldo ile resmi tamamlamak lazım. Açıkçası en zor kurayı çektik, diğer takımların antrenörlerinin yerinde olsam 'benim' yerimde olmak isterdim. Kendimizi hep güzel yerlere koydum, ümit ederim güzel yerlerde bitiririz. Mourinho ile eski dostluğumuz var, kendisi Türkiye'ye geldiğinde bende bir arkadaş olarak hoşgeldin demeye gittim.
"OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"
- Ben takımıma, oyuncularıma güveniyorum. Manchester gibi bi gruptan geldik, Schalke'yi eledik. Sahaya çıkıp kendi ligimizdeki oyundan daha büyük bir performansla oynarsak kazanabiliriz anca. Evimizde oynayacağımız maç burdan daha tehlikeli olabilir o yüzden her iki maçında bizim için çok ciddi bir konsantre içinde geçmesi lazım... Futbol herşeye müsait bir oyun, ulaşılmaz denen şeyleri başardık bundan sonrada başaracağız inşallah.
"KAYBETMEKTEN KORKMUYORUZ"
- Ne ben ne de Mourinho'ya bişey olmasın kimse kriz geçirmesin.  Şunu çok iyi biliyoruz Real Madrid ile Bernabeu'da oynamak koly değildir. Biz Real Madrid'e kaybedersek kimse için sürpriz olmaz, ama biz kazanırsak dünyadaki herkese sürpriz olur. 'Kaybetmekten korkma' felsefesi ile oynayacağız. En büyük tehlike korkma tehlikesi ama biz korkmuyoruz. Kaybedersek bile kaybettiğimiz takım saygı duyduğumuz Real Madrid olacaktır.
SNEIJDER: "SÜRPRİZ OLMAYACAK"
- Mourinho hakkında bişey söylemek istemiyorum yarın arkadaş değil düşmanız. Buraya oyunu kazanmaya geldik, kendi oyunumuzu oynayacağız, hiçbir sürpriz olmayacaktır. Hergün biraz daha üstüne koyarak devam ediyoruz.
- Bizim takımımız oldukça iyi, yarı finale yükselirsek kimse şaşırmasın. Real Madrid'de taraftarına ve hocasına saygı duyuyoruz. Her sonuç olabilir maçta, önemli olan her iki maçın sonucu.
- Ben Galatasaray'da çok mutluyum, kendimi çok iyi hissediyorum. Galatasaray hayranlık uyandırıcı herşeyi ile. Galatasaraı seçerek doğru seçim yaptığıma inanıyorum. Hergün daha iyiye gidiyoruz, çok iyi bir takımız. Didier ile harika bir kombinasyon kurduk, takımda tüm arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Yarın için umutluyum.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)