BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim'den Fenerbahçe'ye mesaj----

Terim'den Fenerbahçe'ye mesaj

Terim'den Fenerbahçe'ye mesaj
16 Nisan 2013 - 23:16 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Milliyet Gazetesi Ödül Töreni öncesi konuştu

Milliyet Gazetesi okurları tarafından Yılın Antrenörü seçilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ödül hakkında konuştu.
Galatasaray'ın hocası Fatih Terim, "Bir defa bu geleneksel yarışma ve Milliyet'in uzun yıllardır yaptığı yarışma. Buradan bu geceyi organize eden herkese ve halkımıza bana bu teveccühü gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Daha önce de aldım bu ödülleri ama almak daha da motive ediyor. Ödüle layık görülen herkesi de tebrik ediyorum" dedi.
Fatih Terim, Galatasaray ve Fenerbahçe olarak Türkiye'yi bu sezon başarıyla temsil ettiklerini belirtirken, Fenerbahçe'ye de başarı dileklerini ileterek, "İki kulüp olarak Avrupa'da bu sene çok güzel temsil ettik. Fenerbahçe devam ediyor ve onlara da başarılar diliyorum. Real Madrid ile oynadık biz ve galip sayılır bu yolda mağlup diyorum. Umarım ülkemiz uluslararası alanda daha başarılı olur. Ödüller itici güç olur. İyi bir iş yaptığınızda aldığınız bir teşekkür bile edilince motive oluyorsanız, bu ödüllerde sizi sonraki savaşlarınıza hazırlar. Marifet iltifata tabidir diye sözümüz var. Biz bunu esirgememeliyiz. Bizim için en önemli motivasyon kaynağı bu tip ödüller" açıklamasını yaptı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)