BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim krizi nasıl aşılacak?----

Terim krizi nasıl aşılacak?

Terim krizi nasıl aşılacak?
22 Ağustos 2013 - 06:57 www.finansgundem.com

Tecrübeli hoca ile bugün görüşecek Ünal Aysal, ne yapacağını açıkladı

Galatasaray’da gözler Ünal Aysal-Fatih Terim buluşmasına çevrildi.
Hürriyet'in haberine göre, bu buluşmada dün Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen ve Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine (Aysal’ın da onay vermesi şartıyla) “Evet” diyen Fatih Terim’in sezon sonuna kadar G.Saray’da görevine devam edip etmeyeceği belli olacak.
ÜÇ OLASILIK VAR
Peki bu görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacak? Olasılıklar açık:

1-Terim sezon sonuna kadar hem Milli Takımı, hem G.Saray’ı çalıştıracak
2-G.Saray’dan ayrılacak, Milli Takımı çalıştıracak
3-Milli Takım’a “Hayır” diyecek, G.Saray’da kalacak.
Açık açık yazalım en büyük ihtimal birinci seçenek... Çünkü bu seçenek hemen her kesimi memnun edecek bir formül gibi görünüyor.  Hürriyet’e konuşan Başkan Ünal Aysal’da bunun altını çiziyor.
HERKESİ ŞAŞIRTACAK
Bakın ne diyor Ünal Aysal:

- Hiç ilgim olmadığı halde böyle bir krizi ve topu kucağımda buldum. O zaman herkesi mutlu edecek bir ‘BELÇİKA FORMÜLÜ’ nü bulmak zorundayım. Böylece Sayın Başbakanı, Ankara’yı, federasyonu, federasyon başkanını, hocamızı, yönetimimizi, ve taraftarımızı mutlu edecek bir formül olacak bu. Daha doğrusu mutlu etmek zorundayım.
- Bu formülü bize açıklar mısınız?
- Hayır, hocamızla konuşmadan onu dinlemeden bunu sizinle paylaşmam doğru olmaz.
Şimdi gözler bugünkü toplantıya, Başkan Ünal Aysal’ın “Belki de herkesi şaşırtacak” dediği Belçika formülüne çevrildi.
Bu akşam F.Bahçeliyiz diye görüşmeyi erteledik
Başkan Ünal Aysal ile Fatih Terim dün biraraya gelecekti. Ancak Başkanın yoğunluğundan görüşme bugüne ertelendi. Aysal, “Neden akşam biraraya gelmediniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:
- Cenk Akyol’un nikah şahitliğini Mehmet Ali Aydınlar ile birlikte yaptık. Oradan çıktım, maç başladı. Biliyorsunuz bu akşam (dün) Fenerbehçe’nin Arsenal maçı var. Hoca da maçı izliyor, ben de. Hepimiz Fenerbahçeliyiz.
1+3 YILLIK TEKLiFE ‘EVET’ DEDi
Fatih Terim, 1 saat 45 dakika süren görüşmede Türkiye Futbol Federas-yonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’in önerisine yeşil ışık yaktı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sabah erken saatlerde TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in evine gitti. Sabah 08.30’da başlayan görüşme tam 1 saat 45 dakika sürdü. Demirören’in evindeki zirveye Terim’in yanı sıra Göksel Gümüşdağ ve Servet Yardımcı da katıldı. TFF Başkanı, Fatih Terim’e 1+3 yıllık sözleşme teklifi yaptı. Milli Takım’ı yeniden ayağa kaldırması adına öneri yapılan Terim ise Demirören’in teklifine “Ben hem Galatasaray’ı, hem de Milli Takım’ı birlikte çalıştırabilirim.
Aysal’dan onay alacak
Ancak bu konuda başkan Ünal Aysal ile de görüşmem gerekli. Onun vereceği yanıta göre bende kesin kararımı vereceğim” dedi.
Ve Milli Takım’ın başına geçmesi adına yapılan teklife Aysal’ın onayı halinde teknik direktör Fatih Terim bu yanıtla yeşil ışık yaktı ve görüşme 10.15’te sona erdi.
BELÇİKA FORMÜLÜ NEDİR?
Uzlaşma esasına dayalı olan ‘Belçika Formülü’ ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel açıdan nüfusa bakmaksızın eşit haklara sahip toplumların yan yana yaşamasına olanak veren siyasal bir sistemdir. Valon, Flaman ve Brüksel olmak üzere üç ana bölgeden oluşan Belçika’da bir çok alt topluluk bulunuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)