BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim: "Burak mesajı aldı"----

Terim: "Burak mesajı aldı"

Terim: Burak mesajı aldı
11 Şubat 2013 - 00:38 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, MP Antalyaspor maçı sonrası önemli açıklamalar yaptı

Terim maç sonrası şöyle konuştu: "Oyuncularım 3 puanı aldı, tebrik ediyorum. Açıkçası tek taraflı maç beklemiyordum; lig ikincisiyle oynuyoruz. Hiç pozisyon vermedik. Muslera'yı yatarken görmedim. Bütün oyunun kontrolü bizdeydi. Şunu söyleyebilirim; daha fazla gol pozisyonu üretebilirdik. Taraftara da çok teşekkür ediyorum. Takımlarına sahip çıktılar ve desteklediler. Keyifli bir maçtı, mutluyum."
Terim, Sneijder için "Uzun zaman aradan sonra oynadı ve sadece bu maçla değerlendiremeyiz. İyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Her maç üzerine koyarak devam edeceğine eminim" dedi.
"SABRİ SAHANIN EN İYİSİYDİ"
Sabri'nin performansını değerlendiren Terim, "Sabri profesyonel bir oyuncu olmanın özelliğini gösterdi. Sahanın en iyisiydi diyebilirim. Galatasaray kaptanlığına yakışır şekilde mücadelede etti. Herkes oldukça iyi oynasın biz sıkıntıya girelim sorun yok. Sabri Galatasaray takım kaptanına yakışır duruşunu ortaya koymuştur. Gerekirse oynamayacak, gerekirse yedek kulübesinde olacak, gerekirse 18'de bile olmayacaktır. Ben zaten Sabri'de bu vasıfları gördüğüm için genç yaşta ona forma verdim" diye konuştu.
"BURAK MESAJI ALDI"
Terim, Burak Yılmaz için ise şunları söyledi: "Burak adına memnunum. 26 tane aslan var demiştik, bugün de 11 aslan vardı, Burak da bir aslan. 2 gol atması önemli bir cevap oldu. Burak'a ilk günden beri daha fazla mücadele etmesini gerektiğini söyledim. Bir kaç maç kenarda oturunca, mesajı doğru aldı. Bazı oyunculara değişik mesajlar verebilirim. Burak, bugün hem iyi hem de istediğimiz gibi oynadı. Sevdiğim bir oyuncu olduğu için zaten aldık."
SCHALKE İÇİN NE DEDİ?
"Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibiniz Schalke 04'ün maçını dün akşam seyrettiniz. Rakibiniz için neler söyleyeceksiniz ?" sorusuna ise başarılı hoca, "Bu akşam sabaha karşı buraya geldik. Ancak rakibin 5-6 oyuncusu yoktu. Ancak Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke bu olmayacaktır. Onlarında hedefi Galatasaray maçıdır. O mücadele onlar adına da farklı olacaktır." diye cevapladı.
"DROGBA VE BURAK..."
"Drogba gelince oyun sistemi değişecek mi ? Burak Yılmaz ile çift forvet oynar mı?" sorusuna ise Terim, şöyle cevapladı: "Burak neden oynayamadığı konusunu açıklayayım. Ben Burak'a buraya geldiği ilk günden beri bir şeyler söylüyorum. İleride yürümeyen baskı yapmayan Burak o mesajı aldı. Ben takımda dört tane santrafor varken aldırdım. Bazen bazı oyuncuların anlama şekli budur. Bizim onu gözden çıkardığımız falan da yok. 27 yaşındaki bir oyuncunun iyi yerlere gelmesi için hep oyunda önde baskı yapan kişi olması gerekiyor. Drogba ile de beraber oynarlar. Arkalarında iki tane Elmander ve Umut gibi iki tane daha oyuncu var. Yeterki oyuncular formda olsun."
"BİR KOMEDİ GİDİYOR"
Öte yandan Beşiktaş ile oynanan derbi maçta rakibine tükürdüğü gerekçisiyle 4 maç ceza alan ve bu cezası Tahkim Kurulu tarafından da onaylanan Melo'ya verilen cezayı anlamadığına vurgu yapan Terim, şunları dile getirdi: "Olayları izlediğimizden incelediğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Oyuncumuz bu süreçte oynayamayacak. Schalke maçı öncesi cezası sona erecek. Maç eksikliğini halletmek çok zor olacak. Ancak yapılmış bir suç varsa o kimseyi ilgilendirmez. Fakat Melo'ya verilen cezanın gerekçesi de hala çözmüş değilim. Bir komedi gidiyor. Yok böyle bir şey ispat et der gibi deniyor. Olayları takip ediyoruz."
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)