BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTEMA o bağışı geri çevirdi----

TEMA o bağışı geri çevirdi

TEMA o bağışı geri çevirdi
06 Ağustos 2021 - 11:29 www.finansgundem.com

TEMA Vakfı'nın, fidan bağışı kampanyasında Cengiz Holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin TL'lik bağışını reddettiği belirtildi.

Türkiye’de orman yangınlarının etkili olmasıyla birlikte fidan bağışı kampanyası başlatan TEMA Vakfı'nın doğaya zarar verdiği gerekçesiyle tepki çeken Cengiz Holding'in bağışını reddettiği belirtildi.

DW Türkçe'nin haberine göre, geçen hafta başlatılan kampanyaya çok sayıda vatandaş destek oldu. Bireysel bağışların yanında kurumsal bağışlar da alındı ancak bazı şirketlerin bağışları geri çevrildi.

Bunların içinde çok sayıda kamu ihalesi alan ve çevreye zarar verdiği gerekçesiyle eleştirilen Cengiz Holding de bulunduğu ifade edildi. Cengiz Holding'in 50 bin fidanlık, yani 500 bin TL bağışta bulunmak istediği öğrenildi. Vakıf, reddettikleri şirketlerin ismini açıklamazken, bağış kabul edilirken şirketlerin doğaya verdiği etkinin dikkate alındığını belirtiyor.

Garanti BBVA'dan TEMA Vakfı'na 1 milyon fidan bağışı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nizam06 Ağustos 2021 11:56

    Çok onurlu bir duruş doğanın ve çevrenin en büyük tahripcisi bu gruptur. sonrası hesap sorulacaktır mutlaka