BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTelegram gelirinin yarısını paylaşacak----

Telegram gelirinin yarısını paylaşacak

Telegram gelirinin yarısını paylaşacak
28 Şubat 2024 - 16:01 www.finansgundem.com

Anlık mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması Telegram'ın, elde edilen reklam gelirlerinin yüzde 50'sini kanal sahipleriyle paylaşacağı bildirildi.

Telegram'ın kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Pavel Durov, yaptığı yazılı açıklamada, platformda yayın yapan kanalların aylık 1 trilyon görüntülenme aldığını belirtti.

Bu görüntülenmelerin yalnızca yüzde 10'unun "Telegram Ads" üzerinden gelir yarattığına işaret eden Durov, Telegram Ads platformunun gelecek aydan itibaren yaklaşık 100 ülkede reklam verenlerin kullanımına açılacağını bildirdi.

Durov, platformun açıldığı ülkelerdeki kanal sahiplerinin reklam gelirlerine ortak olacağını belirterek, "Bu ülkelerdeki kanal sahipleri, kanallarında Telegram'ın reklam göstererek elde ettiği gelirin yüzde 50'sini almaya başlayacak." ifadesini kullandı.

Durov, reklam gelirlerinin "güvenli ve hızlı" şekilde gerçekleşebilmesi için TON adlı blok zincirin kullanılacağını kaydetti.

Dünyanın popüler anlık mesajlaşma ve sosyal medya uygulamalarından Telegram'ın aylık aktif kullanıcı sayısı 2023 sonu itibarıyla 800 milyon kişiye ulaşmıştı.

Somali'de Tiktok, Telegram ve 1XBET yasaklanıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)