BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTeknoloji devi IBM'den flaş aşı kararı!----

Teknoloji devi IBM'den flaş aşı kararı!

Teknoloji devi IBM'den flaş aşı kararı!
08 Ekim 2021 - 17:57 www.finansgundem.com

IBM, ülkedeki tüm çalışanlarının 8 Aralık'a kadar aşılanması gerektiğini, aksi takdirde ücretsiz uzaklaştırmayla karşı karşıya kalacağını söyledi.

ABD'li teknoloji şirketi IBM, Koronavirüs aşılarıyla ilgili aldığı kararı duyurdu. Dev şirket çalışanlarına 8 Aralık tarihine kadar aşılanmalarını gerektiğini duyurdu. Şirket çalışanlarından aşılanmayanlar için ücretsiz uzaklaştırma uygulayacaklarını duyurdu.

Aşı olmayanlara işten çıkarma olmasa da ödemelerin yapılmayacağı da duyuruldu. Teknoloji devi, çalışanlarına ABD Başkanı Joe Biden'ın devlet yüklenici şirketleri için aldığı aşı kararına uymaları gerektiğini söylerken çalışanlara, "Federal bir yüklenici olarak, IBM'in bu zorunluluğa uyması bir iş zorunluluğudur" şeklinde bir not gönderdi.

Dini ve tıbbi muafiyetlerin dikkate alınacağı kararla ilgili yapılan açıklamada “Bu gereklilik, birçok müşterimizin ve ortağımızın politikaları ve ülke çapında aşılara kolay erişimi ışığında, şimdi tüm IBM ABD çalışanlarının şirkette çalışabilmeleri için 8 Aralık 2021'e kadar tam olarak aşılanmalarını isteyeceğiz” dendi.

YouTube'un aşı kararı ikiye böldü!

 

Hava yolu şirketinden aşı kararı

 

Ünlü oyun firması haftada 4 günlük mesai düzenine geçiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)