BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTeftişe geliyorlar----

Teftişe geliyorlar

Teftişe geliyorlar
20 Şubat 2013 - 12:31 www.finansgundem.com

Almanya ve Hollanda savunma bakanları Türkiye'ye geliyor...

Almanya ve Hollanda savunma bakanları, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile birlikte Adana ve Kahramanmaraş'ta konuşlu Patriot bataryalarını 23 Şubat'ta yerinde inceleyecek. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan duyuruda, Almanya ve Hollanda savunma bakanlarının 23 Şubat Cumartesi günü önce İncirlik-Adana'da konuşlu Hollanda Patriot sistemlerini, ardından da Kahramanmaraş'ta konuşlu Alman Patriot sistemlerini inceleyecekleri belirtildi. Türkiye, Suriye'den gelebilecek tehlikelere karşı hava savunma sistemlerini güçlendirmek ve Suriye sınırı yakınlarındaki sivil bölgeleri korumak amacıyla NATO'dan Patriot füze sistemlerini topraklarında konuşlandırmasını talep etmişti.
İttifak'ın bu talebe olumlu yanıt vermesiyle, Almanya ve Hollanda'dan gelen ve karadan havayı vurabilen füze sistemleri Kahramanmaraş ve Adana yakınlarına yerleştirilirken, ABD'den gelen Patriot füze bataryaları da Gaziantep yakınlarına konuşlandırılmıştı. Savunma bakanlarının incelemelerinin ardından basın açıklaması yapmaları bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)