BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB’den tüm doktor ve adaylarına özel avantajlar----

TEB’den tüm doktor ve adaylarına özel avantajlar

TEB’den tüm doktor ve adaylarına özel avantajlar
12 Mart 2020 - 12:05 www.finansgundem.com

TEB, tüm doktorların ve tıp öğrencilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlamak için yıl boyunca hem doktorlara hem de tıp fakültesinde okuyan geleceğin doktorlarına özel fırsatlar sunuyor.

Farklı meslek gruplarındaki müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine özel ürün ve hizmetler sunan Türk Ekonomi Bankası (TEB), Mart ayında 14 Mart Tıp Bayramı için doktorlara ve tıp fakültesi öğrencilerine özel ayrıcalıklar sunuyor.

TEB, meslek grubu doktor olan müşterilere; ihtiyaçları için, 3 ay ötelemeli, %0,99’dan başlayan faiz oranları ile itibaren ihtiyaç kredisi; birikimleri için ise doktorlara TL ya da farklı döviz tiplerinde açacaklara Marifetli Hesap ile istedikleri sıklıkta hesaptan para çekme, hesaba para yatırma özgürlüğü sunuyor.

Doktorlara öğrencilik yıllarından başlayarak profesyonel hayatları boyunca destek olmayı hedefleyen TEB, tıp fakültesinde okuyan geleceğin doktorlarına da, Uzmanlık Sınavı (TUS) hazırlık sürecinde harcamalarını karşılamaları için 3 ay ötelemeli ihtiyaç kredisi sunuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)