BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB’den öğretmenlere özel 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi----

TEB’den öğretmenlere özel 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi

TEB’den öğretmenlere özel 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi
22 Kasım 2021 - 12:35 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle tüm öğretmenlere, kasım ayı boyunca 3 ay ötelemeli %1.59 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor.

Geleceğin nesillerini yetiştiren öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde de unutmayan TEB, farklı meslek gruplarındaki müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine uygun özel ürün ve hizmetler sunma hedefinden yola çıkarak, öğretmenler için avantajlı bir ihtiyaç kredisini kullanıma sundu. İsteyen öğretmenler kasım ayı boyunca 1.59 faiz oranı ile avantajlı ihtiyaç kredisinden 3 ay ötelemeli olarak faydalanabilecek. 

Uyarı: İşbu tablolar eşit taksitli kredi tutarları için örnek olarak oluşturulmuştur. Vade ve tutarlarda Faiz oranı değişiklik gösterebilir. Sigorta bedeli Yıllık Kredi Koruma Hayat Sigortası primi olup poliçe kredi vadesi boyunca geçerlidir; poliçe primi müşterinin yaşı, kredi taksit tutarı, faiz oranı, kredi vadesine göre değişiklik gösterebilir. Kredi vadesi, vade ertelemeli dönem dahil en fazla 36 ay olabilir. Efektif Aylık ve Efektif Yıllık Faiz Oranına / Yıllık Maliyet Oranına tahsis ücreti ve yasal vergiler dahil edilmiştir. Minimum kredi tutarı 1.000 TL dir. Sigorta masrafı yıllık maliyet oranı hesabına dahil edilmemiştir. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i kadar alınmaktadır. TEB, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkına sahiptir. TEB kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Güncel faiz oranları için www.teb.com.tr. adresini ziyaret edebilir veya size en yakın TEB şubelerine başvurabilirsiniz.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)