BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB'den esnafa 3 ay ödemesiz kredi----

TEB'den esnafa 3 ay ödemesiz kredi

TEB'den esnafa 3 ay ödemesiz kredi
11 Temmuz 2017 - 16:03 www.finansgundem.com

TEB'in ‘Esnafa 3 Ay Ödemesiz Yaz Kampanyası’ ile işletmeler, TEB’den kullandıkları kredinin ödemesini 3 ay sonra yapabilecek.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), küçük işletme sahipleri için yaz dönemine özel bir kredi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 250 bin TL’ye kadar ticari taksitli kredi kullanan esnaf, ödemesini 3 ay sonra, 48 ay vadeli olarak yapılabilecek. TEB şubelerinden başvurulabilen kampanya 29 Eylül 2017 tarihine kadar devam edecek.

Kampanya ile ilgili konuşan TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, “TEB olarak, küçük işletmelerin sağlıklı ve sürdürülebilir büyümeleri için dört koldan destek sunuyoruz. Finansman ihtiyacının hızlı, kolay ve uygun koşullarda karşılaması hedefiyle yaz dönemine özel başlattığımız kampanya kapsamında esnafımız 250 bin TL’ye kadar olan kredi ödemelerine 3 ay sonra başlayarak rahat bir yaz dönemi geçirecek” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)