BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB’den 3 ay ertelemeli “Yeni Yıl” kredisi ----

TEB’den 3 ay ertelemeli “Yeni Yıl” kredisi

TEB’den 3 ay ertelemeli “Yeni Yıl” kredisi
17 Aralık 2020 - 12:31 www.finansgundem.com

TEB, müşterisi olsun veya olmasın yeni yıla girerken 36 ay vadeye kadar 1.35’ten başlayan faiz oranında yeni bir kampanya başlattı.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni yıla girerken tüm ihtiyaçların daha kolay karşılanması için 36 ay vadeye kadar 1.35’ten başlayan faiz oranında yeni bir kampanya başlattı. TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi,TEB müşterisi olsun veya olmasın vatandaşlarımızın rahat etmesi ve borçlarını tek bir yerde toplaması için 3 aya kadar ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyamızı sunduk. Findeks notuna göre farklı tutar ve vadelerde değişen faiz oranlarında ihtiyaç kredisi kampanyasına dileyen herkes şubelerimiz veya dijital bankacılık kanallarımız üzerinden başvurabiliyor” dedi.

3 ay ile 36 ay arasında değişen vade ve 3 ay erteleme imkanı sunan “Yeni Yıl” kredisinden yararlanmak isteyen herkes başvurularını TEB Şubelerinden, CEPTETEB İnternet Şubesi’nden, CEPTETEB Mobil Uygulaması’ndan ve Çağrı Merkezi kanallarından yapabiliyor.

TCMB repo ihalesiyle piyasaya 28 milyar lira verdi

TCMB: Kısa vadeli dış borç stoku 132.8 milyar dolar

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)