BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTEB, yatırımcılara “İkili Hesap” ile kazandıracak----

TEB, yatırımcılara “İkili Hesap” ile kazandıracak

TEB, yatırımcılara “İkili Hesap” ile kazandıracak
19 Nisan 2013 - 11:01 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası (TEB), İkili Hesap ile yatırımcı müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni hizmeti İkili Hesap ile yatırımcı müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. TEB, mevduat faizlerinin aşağıya doğru seyrettiği geçtiğimiz sene daha cazip getiri oranlarına sahip alternatifler arayan yatırımcı müşterilerinin birikimleri için vadeli mevduat ve fon paketi içeren ‘Mevdufon’ ürününü sunmuştu. TEB, son olarak yeni paket ürünü İkili Hesap hizmetini de ürün gamına ekledi.
Müşterileri için en rahat ve en pratik çözümleri sunan banka olma hedefiyle yola çıkan TEB’in İkili Hesap hizmetinden faydalanan müşteriler birikimlerinin yarısını bir aylık vadeli mevduatta değerlendirirken; diğer yarısını ise İkili Hesap içerisinde belirlenmiş  kura dayalı bir aylık vadede opsiyon işleminde (DCD) değerlendirme olanağına sahip oluyor. TEB, yeni hizmeti İkili Hesap ile standart vadeli mevduatın üzerinde getiri elde etmek isteyen, ancak birikiminin bir kısmı ile kendi seçecekleri diğer para birimine vade başında belirlenmiş kur üzerinden dönme riskini göze alan müşterilerinin beklentilerini karşılıyor.
Sadece TEB şubelerinde açılabilen ve TL, USD ve Euro döviz cinslerinde yatırım olanağı sunan İkili Hesap’ta minimum yatırım tutarı 50.000 USD ve muadili TL ile Euro iken; maksimum tutar ise 1.000.000 USD muadili TL ile Euro olarak belirlendi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)