BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB ve BNP Paribas'tan paydaş katılım stratejisi çalıştayı----

TEB ve BNP Paribas'tan paydaş katılım stratejisi çalıştayı

TEB ve BNP Paribas'tan paydaş katılım stratejisi çalıştayı
17 Ocak 2019 - 14:32 www.finansgundem.com

TEB, stratejik ortağı BNP Paribas ile birlikte Paydaş Katılım Stratejisi Çalıştayı gerçekleştirdi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), stratejik ortağı BNP Paribas ile birlikte düzenlediği Paydaş Katılım Stratejisi Çalıştayı (Engegement Mission Workshop) ile sosyal, çevresel ve ekonomik alanlarda paydaş beklentilerini, katkı sağlayabileceği projeleri ve alanları masaya yatırdı. 

Günümüzde kurumsal sürdürülebilirliğin temel taşı olarak kabul edilen paydaş katılımı uygulamaları tüm dünyada kurumlar tarafından sistemli bir yönetim süreci olarak yürütülüyor. Kurumların sosyal, çevresel ve ekonomik etki alanlarının paydaş beklentilerine göre yönetilmesini, programlar ve saha uygulamaları hakkında karar verilmesini sağlayan paydaş katılımı çalıştayları birçok kurum için değer üreten verileri ortaya çıkarıyor. 

Bu amaçla, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve stratejik ortağı BNP Paribas’ın gerçekleştirdiği Paydaş Katılım Stratejisi Çalıştayı (Engegement Mission Workshop) Ocak ayında İstanbul’da gerçekleştirildi. TEB’in üst düzey yöneticilerinin katıldığı, oldukça kapsamlı ve yoğun bir çalışmanın yürütüldüğü çalıştayda bankanın sürdürülebilirlik stratejileriyle uyumlu paydaş katılımı hedefleri ve öncelikli alanları ele alındı; dünya çapındaki örnekler incelendi. Paydaş katılımı stratejisinin uygulanmasında hem TEB hem de BNP Paribas için ortak fayda sağlayacak güçlü ve birbirini destekleyen sonuçlara ulaşılması hedefleniyor. 

TEB, paydaşlarına ve gelecek nesillere değer katıyor

Müşterilerinin, çalışanlarının, ortaklarının ve toplumun, yani tüm paydaşlarının önceliklerini ve temel değerlerini kurumsal öncelikleri olarak gören TEB, bankacılık faaliyetlerini en iyi şekilde hayata geçirirken paydaşlarına karşı her koşulda ‘iyi bir banka’ olmayı ve bunun gereklerini yerine getirmeyi temel alıyor. Bu doğrultuda TEB, yalnızca finansal anlamda ekonomiye katkı sağlamakla kalmıyor; ekonomik, sosyal ve çevresel olmak üzere, sürdürülebilir kalkınmanın üç temel alanında paydaşlarına ve gelecek nesillere değer katan çalışmalar gerçekleştiriyor. 

Ekonomik gelişimin yanı sıra sosyal ve çevresel gelişim için de artık bir zorunluluk haline gelen sürdürülebilir kurum olmanın sorumluluğuyla hazırladığı Sürdürülebilirlik Raporları ile ekonomik, çevresel ve sosyal performansını kamuoyuyla paylaşan TEB, BNP Paribas ile birlikte gerçekleştirdiği Paydaş Katılım Stratejisi Çalıştayı’nın (Engegement Mission Workshop) sonuçları doğrultusunda orta vadede sürdürülebilirlik stratejisini hayata geçirmeyi ve Sürdürülebilirlik Raporları’nda ortaya koyduğu hedeflere ulaşmayı amaçlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)