BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB Tarım Buluşmaları Konya’da----

TEB Tarım Buluşmaları Konya’da

TEB Tarım Buluşmaları Konya’da
04 Nisan 2013 - 17:05 www.finansgundem.com

TEB tarafından, TEB KOBİ Akademi kapsamında hayata geçirilen Tarım Buluşmaları’nın ikincisi Konya’da düzenlendi

Türk Ekonomi Bankası’nın TEB KOBİ Akademi kapsamında 4 Nisan Perşembe günü Konya Hilton Garden Inn’de düzenlediği Konya Tarım Buluşması, tarım sektörünün paydaşlarıyla basın mensuplarını bir araya getirdi. TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, Konya il Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin Baydar ile Tarım, Sanayi ve Gıda Ekonomisi Uzmanı İsmail Uğural da birer konuşma yaptı.
Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından, TEB KOBİ Akademi kapsamında hayata geçirilen Tarım Buluşmaları’nın ikincisi Konya’da düzenlendi. 4 Nisan Perşembe günü TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz’un ev sahipliğinde, Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin Baydar ile Tarım, Sanayi ve Gıda Ekonomisi Uzmanı İsmail Uğural’ın katılımıyla gerçekleştirilen Konya Tarım Buluşması’nda Türkiye’de ve dünyada tarım sektörünün mevcut durumu ve geleceği değerlendirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)