BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB Selahattinle ödülü kaptı----

TEB Selahattinle ödülü kaptı

TEB Selahattinle ödülü kaptı
02 Nisan 2013 - 16:16 www.finansgundem.com

TEB ''Selahattin Çakaler''in başrolünde yer aldığı reklam filmleriyle Effie Türkiye Reklam Etkinliği Ödüllerinde Gümüş Effie ödülüne layık görüldü

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Yalan Dünya dizisinin sevilen karakteri ''Selahattin Çakaler''in başrolünde yer aldığı reklam filmleriyle Effie Türkiye Reklam Etkinliği Ödülleri kapsamında Banka Sigorta ve Finansal Hizmetler kategorisinde Gümüş Effie Ödülü'ne layık görüldü.
Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, TEB, Reklamcılar Derneği ile Reklamverenler Derneği'nin, ''EffieWorldwideInc.'' iş birliğiyle düzenlediği 5.Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması'nda ''Selahattin''li reklam kampanyasıyla Banka Sigorta ve Finansal Hizmetler kategorisinde Gümüş Effie Ödülü'nün sahibi oldu. TEB, Yalan Dünya dizisinde ünlü tiyatrocu Olgun Şimşek tarafından canlandırılan ''Selahattin Çakaler'' karakterinin başrolde yer aldığı reklamlarla geniş kitlelere ulaşarak, ''herkesin bankası'' imajını kuvvetlendirip, marka bilinirliğini ve reklam beğeni oranlarını da arttırdı.
TEB, iletişim stratejisini revize ederek, ürün özelliklerini akılda kalıcı hale getiren reklam kampanyalarına imza atmak üzere harekete geçti. Bu hedef doğrultusunda TEB'in yeni reklam yüzü olduğu açıklanan ''Selahattin Çakaler'' karakteri, ilk olarak 2012'de Biriktiren Kredi ürününün reklam filminde yer almıştı.
Toplumun her kesiminden 7'den 70'e milyonlarca insanın izlediği Selahattin karakterini reklam kampanyasının odağına alarak stratejik bir adım atan TEB, hem kreatif anlamda keyifle izlenen, hem de finansal ürünleri anlaşılır bir dille aktaran söz konusu reklam serisiyle izleyicilerin beğenisini topladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)