BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB konut kredisi kampanyasını yeniledi----

TEB konut kredisi kampanyasını yeniledi

TEB konut kredisi kampanyasını yeniledi
15 Kasım 2019 - 11:47 www.finansgundem.com

TEB, yüzde 0,99 faiz oranıyla konut kredisi kampanyasını yeniledi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut kredisi faiz oranında bir kez  daha indirime giderek faiz oranını yüzde 0,99’a düşürdü.

Böylece TEB,  uygun fiyatlamayla kredi veren bankalardan biri olmayı sürdürdü. Türk Ekonomi Bankası (TEB), konut sahibi olmak veya konuta yatırım  yapmak isteyen tüm müşterilerine yüzde 0,99 Faiz oranında konut  kredisi sağlıyor. TEB’in yeni konut kredisinden faydalanmak isteyenler  kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar olan tüm vadelerde  yüzde 0,99 faiz oranlı konut kredisi alabiliyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, ev sahibi olmak ya da konuta yatırım yapmak isteyenler  için kredi faiz oranını yüzde 0,99’a düşürdüklerini belirterek, “Konut  kredilerinde, 2019 yılı boyunca uygun fiyatlar ile kredi veren  bankalardan biri olduk. Bu kapsamda tüm müşterilerimiz 120 aya kadar  olan tüm vadelerde kampanyamızdan yararlanabiliyor. Üstelik geçerli  faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de bulunmuyor. Aynı zamanda  tüm müşterilere ödeme güçlerine göre farklı ödeme planları  oluşturabiliyoruz. Burada TEB olarak bizim için önemli olan  müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre kendisini zora  sokmayacak en uygun çözümü üretmek” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)