BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB ile TİM güçlerini birleştirdi----

TEB ile TİM güçlerini birleştirdi

TEB ile TİM güçlerini birleştirdi
09 Kasım 2014 - 07:31 www.finansgundem.com

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) güçlerini girişimciler için birleştirerek, TİM-TEB Girişim Evleri’nin ilkini açtı

İhracat potansiyeli bulunan yenilikçi projelerin desteklenmesi amacıyla Gaziantep Üniversitesi, Teknopark ve Teknoloji Transfer Ofisleri’nin de desteği ile Gaziantep’te faaliyete geçen TİM-TEB Girişim Evi sayısının 2015’te 10’a çıkarılması planlanıyor.

6 aylık kamp sonunda başarılı olanlar TEB Melek Yatırım Platformu yatırımcıları ve TİM üyesi sanayiciler ile buluşup projelerine yatırım ve müşteri bulma imkanı bulacak.

Silikon Vadisi hedefi
Yerel yönetimler, üniversiteler, STK’lar, dernek ve odalarla birlikte yürüttükleri ortak çalışmalar sayesinde daha fazla girişimciye ulaşan TEB ve TİM’in ODTÜ Teknokent ile ABD’de Silikon Vadisi’nde TEB Girişim Evi açma hazırlığı bulunuyor. Yine Kredi Garanti Fonu ile girişimcilere teminatsız kredi imkanı sunan TEB, bu kapsamda girişimcilere 500 bin TL’ye kadar teminatsız kredinin önünü açtı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)