BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM'de 9 kanun tasarısı kabul edildi----

TBMM'de 9 kanun tasarısı kabul edildi

TBMM'de 9 kanun tasarısı kabul edildi
26 Ekim 2017 - 21:49 www.finansgundem.com

Çeşitli ülkelerle uluslararası anlaşma, sözleşme, protokol ve mutabakat zabıtlarının onaylanmasının uygun bulunduğuna dair 9 kanun tasarısı kabul edildi.

TBMM Genel Kurulunda çeşitli ülkelerle uluslararası anlaşma, protokol, sözleşme ve mutabakat zabıtlarının onaylanmasının uygun bulunduğuna dair 9 kanun tasarısı kabul edildi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Türkiye ile Nijer Arasında Ormancılık Alanında İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı'nın Genel Kuruldaki görüşmeleri sırasında milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde görev süresi dolan Türk Yargıç Işık Karakaş'ın yerine önerdiği adayların yetersiz bulunduğuna ilişkin bir soru üzerine Çavuşoğlu, söz konusu yargıçların hangi vasıfları taşıması gerektiğine ilişkin düzenlemeler olduğunu, Türkiye'nin de adayları bu düzenlemeler doğrultusunda belirlediğini anlattı.

Çavuşoğlu, "Son zamanlarda AB ve yetkili kurumlarının ülkemize yönelik tavırlarını biliyorsunuz. Bu kapsamda değerlendirmekte yarar var." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)