BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM Genel Kurulu'nda kavga! 1 vekil yaralandı----

TBMM Genel Kurulu'nda kavga! 1 vekil yaralandı

TBMM Genel Kurulu'nda kavga! 1 vekil yaralandı
10 Haziran 2020 - 01:28 www.finansgundem.com

TBMM Genel Kurulu'nda, 'Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında CHP ve MHP milletvekilleri arasında kavga çıktı. Kavgada, ismi açıklanmayan bir milletvekili yaralandı


TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş başkanlığında toplandı. Genel Kurul'da, Sayıştay'a 5 üye seçimin ardından CHP'li Özgür Özel ile MHP'li Levent Bülbül arasında sözlü tartışma çıktı. Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanun Teklifi görüşmeleri sırasında başlayan gerginlik kavgaya dönüştü. Kavga nedeniyle oturuma ara verildi. Kavga, daha sonra Başkanlık Divanı'nın arkasındaki dinlenme bölümünde de devam etti. Kavgada ismi açıklanmayan bir milletvekilinin yaralandığı öğrenilirken, Meclis'teki nöbetçi sağlık ekibi içeri alınarak yaralı vekile ilk müdahale yapıldı. Kulis bahçesinde ise 2 ambulans aracı tedbiren hazır bekletildi.

Verilen aranın ardından açılan Genel Kurul'da Komisyon yerine oturmayınca birleşim kapatıldı. CHP ile MHP arasındaki kavga ve karşılıklı atışma Genel Kurul kapandıktan sonra da bir süre devam etti. CHP ve MHP'li milletvekillerini, İYİ Partili milletvekilleri sakinleştirdi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hüseyin YILDIRIM10 Haziran 2020 12:22

    Gerçekten siz milletin temsilcilerinin ne yapmaya çalıştığınızı yıllardır kestiremedik,bu ülkede.Her dönem hemen hemen bu kargaşa ve arbede  olmakta.Temsil ettiğiniz insanlara örnek olmanız gerekirken hak getire..Temsil ettiğiniz bizler ülkenin geçmiş yıllarda yaşadığı kötü görüntüleri bir daha görmemek için sizleri seçtik.Geçmişten sizlerin de ders almanız gerekir.Bizler kavga eden vekiller/temsilciler istemiyoruz.Kötü örnek oluyorsunuz.Konuşarak/paylaşarak konu ve sorunlarımızı ve düşüncelerimizi meclise taşımanızı istiyoruz.Sokaklarda istemediğimiz bu görüntülerim TBMM de de istemiyoruz.Hani GAZİ MECLİS kutsal idi!!oHALDE KUTSAL BİR ALANDA MİLLETİN TEMSİL EDİLDİĞİ ORTAMDA LÜTFEN BU GÖRÜNTÜLERİ TEKRARLAMAYIN.