BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM Başkanı Şentop’a, Türkmenistan'dan 'Devlet Nişanı'----

TBMM Başkanı Şentop’a, Türkmenistan'dan 'Devlet Nişanı'

TBMM Başkanı Şentop’a, Türkmenistan'dan 'Devlet Nişanı'
18 Kasım 2022 - 14:35 www.finansgundem.com

TBMM Başkanı Şentop'a eski Türkmenistan Cumhurbaşkanı Berdimuhamedov tarafından "Devlet Nişanı" takdim edildi. Bu nişan, ilk defa bir meclis başkanına takdim edilme özelliği taşıyor.

Türkmenistan Ulusal Konseyi Halk Maslahatı Başkanı, eski Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhamedov temaslarda bulunmak üzere Aşkabat’ı ziyaret eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop’a "Bağımsız Türkmenistan'a Büyük Sevgisi İçin" Devlet Nişanı'nı takdim etti.

İlk defa bir meclis başkanına takdim edilen nişan, Türkmenistan ile diğer devletler ve uluslararası kuruluşlar arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesine yapılan katkı dolayısıyla veriliyor.

Şentop, verilen nişan dolayısıyla Kurbankulu Berdimuhamedov ve Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov’a teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Bu nişanı, Türkiye ve Türkmenistan arasında güçlenen ilişkilerin somut bir tezahürü olarak kabul ediyorum. Bu teveccühün bir teşekkürü olarak Türkiye ve Türkmenistan ilişkilerinin daha da geliştirilmesi ve kardeşliğin ilelebet devamı için daha da büyük bir gayretle çalışacağım."

TBMM Başkanı Mustafa Şentop KKTC'de

 

Meclis Başkanı Şentop'tan kazada hayatını kaybedenler için taziye mesajı

 

Mustafa Şentop'tan Dünya Kız Çocukları Günü kutlaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)