BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM Başkanı Şentop ve milletvekilleri maaşlarını bağışladı----

TBMM Başkanı Şentop ve milletvekilleri maaşlarını bağışladı

TBMM Başkanı Şentop ve milletvekilleri maaşlarını bağışladı
09 Şubat 2023 - 16:26 www.finansgundem.com

TBMM Başkanı Şentop, milletvekillerine en az birer maaşlarını AFAD'a yardım olarak bağışlaması çağrısında bulunarak, kendisinin de AFAD'a 3 maaşını bağışladığını açıkladı. CHP ve İYİ Parti milletvekilleri de birer maaşını bağışladı.

Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı depremin ardından yardım seferberliği devam ediyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, üç maaşını AFAD'a bağışladığını açıkladı. Şentop, "Her bir milletvekilimizin en az birer maaşını yardım kampanyasına bağışlayarak AFAD'a, depremde zarar gören vatandaşlarımıza destek vermesi çağrısı yapıyorum. Ben de, bir çok ayni ve nakdi başka kampanyalara katılımıma ilaveten, AFAD'a 3 maaşımı bağışlamış bulunuyorum." dedi.

AK Parti vekilleri kendi içlerinde maddi yardım kampanyası başlatırken CHP ve İYİ Parti milletvekilleri de maaşlarını deprem bölgesine bağışlama kararı aldı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İYİ Parti TBMM Grubumuz ve milletvekillerimiz, depremden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçları için kullanılmak üzere, ilk olarak birer maaşlarıyla yardımda bulunma kararı almışlardır. Her bir vatandaşımız, her bir evladımız bizim için milli bir sorumluluk, milli bir vazifedir." ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri de Maraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelere destek için birer maaşlarını bağışladı.

CHP'den yapılan açıklamada "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde, tüm milletvekillerimiz bu ayki milletvekili maaşlarını, afet bölgesindeki depremzedelere destek olarak gönderme kararı almıştır" denildi.

70 yaşındaki kadın düvesini satıp gelirini depremzedelere bağışladı

 

Katar'da kupa maçlarının bilet geliri, depremzedelere bağışlanacak

 

Bahçeli'den AFAD'a 1 milyon TL bağış

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)