BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM Başkanı Şentop: 160'a yakın ülkeye yardımda bulunduk----

TBMM Başkanı Şentop: 160'a yakın ülkeye yardımda bulunduk

TBMM Başkanı Şentop: 160'a yakın ülkeye yardımda bulunduk
17 Aralık 2020 - 11:52 www.finansgundem.com

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, salgının, siyasi, diplomatik, ekonomik, ticari, kültürel, sosyolojik, psikolojik ve diğer birçok alandaki etkilerinin ilerleyen dönemlerde de görülmeye devam edeceğini söyledi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, konferans yöntemiyle, Kıtalararası Ekonomik İşbirliği (MIKTA) ülkeleri 6'ıncı Parlamento Başkanları Toplantısı'na katıldı. Burada konuşan Şentop, koranavirüs salgınıyla ilgili, "Bugüne kadar salgın nedeniyle, onun kıtadan, onun ırktan, dilden, onun dinden ve onun renkten 70 milyonu aşkın kişi hastalandı ve 1.5 milyondan fazla insanı ne kaybettik Virüs insanlar arasında gözet farkmedi göre derdimiz de bir, acımız da bir. O kimseyi arkada bırakmadan yaraları birlikte sarmak, geleceğe biz mecburiyetindeyiz. Bugün bütün dünya daha önce benzerini bizzat tecrübe etmediği bir zaman diliminden. Ancak insanlık tarihi, salgınların hakkında bize önemli tecrübeler aktarıyor "dedi .

Salgının, siyasi, diplomatik, ekonomik, ticari, kültürel, sosyolojik, psikolojik ve diğer birçok alandaki etkilerinin ilerleyen dönemlerde görülmeye devam edeceğini ifade eden Şentop, şöyle dedi:
ne kadar güçlü ve zengin olsa hiçbir kendi kendi ihtiyacını başına karşılayamadığı ve başka bir ülkede yardımının duyduğu bilgisi de yüz yüzeyiz. Geride bıraktığımız süreçte, düzgün işleyen uluslararası kuruluşların aslında ne kadar elzem olduğunu da müşahede ettik. "

160'a yakın sınırdışı yardımda bulunduk

 Ayrıca, bazı etnik ve dini azınlıklara mensup, göçmenlerin ve yabancıların salgınla ilişkilendirildi, bazı etnik ve dini azınlıklara kazandığını, bazı etnik ve dini azınlıklara mensup, özellikle Müslüman ve azınlık gruplara karşı ırkçı söylemlerin gözle görüldüğünü sanatta gördüğünü görmek üzülerek görüyoruz. yine de Asya'da Asya'da gördüğüm ayrımcı yaklaşımın arttığı da maalesef istatistiklere yansımıştır "diye konuştu.




Şentop: Türkiye Azerbaycan'ın yanında bütün gücüyle duracaktır

 

Dünya genelinde koronavirüs ölü sayısı rekor kırdı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)