BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTBB'nin özel misafirleri geliyor----

TBB'nin özel misafirleri geliyor

TBB'nin özel misafirleri geliyor
02 Nisan 2013 - 12:08 www.finansgundem.com

Türkiye Bankalar Birliği, 31 Mart-7 Nisan arasında Makedonyalı bankacıları ağırlıyor

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), ülkelerin bankacılık sektörüyle ilgili işbirliklerinin arttırılması amacıyla 2007 yılından bu yana düzenlediği "Bankacılık ve Finans Seminerleri"ne devam ediyor.
TBB, "Bölgesel İşbirliği" çalışmaları kapsamında bankacılara yönelik olarak düzenlenen seminerler çerçevesinde son olarak Makedonyalı bankacıları ağırlıyor. 31 Mart - 7 Nisan tarihleri arasında düzenlenen eğitim programına katılan 14 Makedonyalı bankacıya, "Bankacılık Proje Finansmanı Prensip ve Prosedürleri", "Teminat Değerlendirmesi", "Donuk Kredi Tahsilat Prosedürleri", "Uluslararası Ticaret Kuralları ve Ödeme Metodları" ve " Perakende Ürünlerin Dağıtım Kanalları" konularında seminerler veriliyor.
Eğitimin ilk gününde bankacılarla buluşan TBB Genel Sekreteri Ekrem Keskin, "Düzenlediğimiz eğitimlerin hem ekonomik işbirliğini güçlendirmek hem de Türk bankacılık sektörünün deneyimleri ve elde ettiği başarıları paylaşmak için son derece önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi. Bölgedeki ekonomik gelişmenin sağlanması için bu tür çalışmaların önemine dikkat çeken Keskin, TBB'nin seminerlerine bugüne kadar Azerbaycan, Bosna, Kosova, Arnavutluk, Irak, Suriye, Lübnan ve Kuzey Kıbrıs'tan 100'ü aşkın bankacının katıldığını belirtti.
Keskin'in yaptığı konuşmanın ardından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Dış İlişkiler Daire Başkanı Dr. Mete Bumin, kurumun çalışmalarını anlatan bir sunumu Makedonyalı heyetle paylaştı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)