BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTayvan markaları mükemmeli arayanları bekliyor----

Tayvan markaları mükemmeli arayanları bekliyor

Tayvan markaları mükemmeli arayanları bekliyor
06 Eylül 2015 - 11:55 www.finansgundem.com

Bu yıl, İstanbul'da 3. sü gerçekleşen "Tayvan Mükemmellik Günleri" 4-6 Eylül tarihleri arasında, üç gün boyunca İstanbul'da sergileniyor

Bu yıl, İstanbul'da 3. sü gerçekleşen "Tayvan Mükemmellik Günleri"nde Türkiye’nin 2013'ten beri Tayvan'ın önemli bir stratejik ortağı olduğu vurgulanıyor.
2015 "Mükemmellik Günleri"nde Tayvan'da "Mükemmellik Ödülü" almış 39 markanın 120 ürünü 4-6 Eylül tarihleri arasında, üç gün boyunca İstanbul'da sergileniyor.
“Tayvan Mükemmelik Günleri”nde ürünler ünlü komedyen Rıfat Karlova ve başarılı oyuncu 
Duygu Çetinkaya tarafından tanıtıldı. 
 
İstanbul'daki 3. "Tayvan Mükemmellik Günleri" Tayvan Ekonomi Bakanlığı'na bağlı Dış Ticaret Bürosu'nun bir iştiraki olan Tayvan Dış Ticareti Geliştirme Konseyi (TAITRA) tarafından gerçekleştiriliyor.
 
Tayvan Mükemmellik Günleri'nin açılışı 5 Eylül Cumartesi günü Tayvan'ın Türkiye Büyükelçisi  Sn. Yaser Cheng ve Tayvan Ticaret Merkezi İstanbul Ofisi Direktörü Sn. Suna Chen tarafından gerçekleştirildi. Konuklar Duygu Çetinkaya ve Rıfat Karlova'nın da katılımıyla AR-GE, yenilikçilik, tasarım, pazarlama alanlarında Tayvan Mükemmellik Ödülü kazanan ürünlerle tanıştılar.
 
Bu yıl, Tayvan Mükemmellik, CNN Türk ile işbirliği yaptı. Cem Seymen, Ağustos ayında Tayvan'ı ziyaret etti ve hazırladığı ayrıntılı programlar 6 bölüm halinde “Cem Seymen Tayvan”da ismiyle Eylül sonuna kadar her Cumartesi yayınlanmaya başladı. Cem Seymen aynı zamanda Tayvan Mükemmellik Günleri'ne sürpriz konuk olarak da katıldı ve Tayvan'ın demokratik, bağımsız, çalışkan, yaratıcı, eğitim düzeyi yüksek bir ülke olduğunu; bu özelliklerle Tayvan'ın bir çok yenilikçi marka ve ürün üretmesini beraberinde getirdiğini anlattı.
 
"Tayvan Mükemmellik Günleri"nde konuklar yenilikçi ve son teknolojiyle üretilmiş ürünleri deneyebilecekler. Mükemmellik Günleri'ni ziyaret edenler; bilgi iletişim teknolojileri, ev ürünleri, spor malzemeleri, eğlence ürünlerinin kalitesiyle tanışacaklar. Konuklar, yarışmalara ve oyunlara katılarak, notebook, akıllı telefon, bisiklet ve özel hediyeler kazanabilecekler.
 
Türkiye'deki Tayvan markalarının tüketici gözünde farkındalığını artırmak isteyen markalar, ürünlerini sergileyecekler. Bu ürünlerle Tayvan Mükemmellik Ödülü'nü kazandıklarını da uluslararası standartlarıyla ispat etmiş olacaklar.
 
Katılımcılar: Acer, Align, ASUS, AVer, Avision, BXB, D-Link, DrayTek, Dr.Board,Franz, FSP, Gigabyte, Gigastone, Gunitech, HeartWay, HONO, HTC, IN WIN, JUSTIME, Karma, KSS, Kuonao, LOF, Long-Chen, MERIDA, Mozbii, MSI, Optoma, Paper Dino, Plustek, Puricom, SAKURA, Silicon Power, SportsArt, Strida, Thermaltake, Transcend, Vinaera, ZyXEL.
 
“BİZ ÇOK İYİ TİCARİ ORTAĞIZ “
İstanbul, Tayvan Ticaret Merkezi Direktörü Sn. Suna Chen, bu yılki aktiviteler için şunları söyledi:
"Bu organizasyon Tayvan'ın global markaları ile Türk halkını ve tüketicisini buluşturuyor. Burada tüketicinin Tayvan'ın bilgi ve iletişim teknolojisi, ev ürünleri, spor ve eğlence ürünleri alanında mükemmelik ödülü alan ürünleriyle buluşması büyük bir deneyim olacak. 2015 Tayvan Mükemmellik Günleri "hayat Tayvan ürünleriyle mükemmel" duygusunu yaşatacak. Bloomberg'in 2014'teki "Dünya'daki En Yenilikçi Ürün" sıralamasında, Tayvan ürünleri uzun vadeli yeni teknoloji geliştirme konusunda ilk on arasında yer aldılar.
 
Tayvan ürünleri teknolojik yenilikçilik konusunda dünya çapında kabul edilen ürünler. Biz dünya üzerindeki bir çok yüksek kaliteli ürünle rekabet ediyoruz. Bugün Tayvan ürünleriyle dünyanın bir çok yerinde karşılaşıyorsunuz. 2015 Tayvan mükemmellik günlerinde dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tablet PC'ler, spor ve eğlence ürünleri ve çok daha fazlasını bulacaksınız".
 
TAYVAN VE TÜRKİYE DELEGASYONLARI
 
Tayvan Büyükelçisi Sn. Yaser Cheng ise şunları söyledi:
"Tayvan Ekonomi Bakanlığı, Dış Ticaret Bürosu (BOFT) kanalıyla Türkiye'yi geliştirilmesi gereken hedef pazar olarak belirledi. Her yıl bir çok Tayvan delegesi Türkiye'yi, Türk delegesi de Tayvan'ı ziyaret ediyor. BOFT da TAITRA da Türkiye'ye ürünlerimizin tanıtımı için delege gönderiyor, toplantı, sergi, fuarlarda yer alıyor ve Türk ekonomi yetkilileriyle görüşüyorlar. 2014'de Tayvan'ın Türkiye'ye ihracatı yaklaşık yüzde 5'lik bir büyüme ile 1.7 milyar ABD dolar oldu. Biz Türkiye'nin ticaret birimleri, iş dünyası ve halkıyla daha yakın ilişkiler kurmak istiyoruz. Bu yıl Tayvan ve Türkiye arasında direkt uçak seferleri başladı. Bu da karşılıklı işlerimizde bize büyük fırsat yaratacak. Biz bu gelişmenin sonunda sanayi alanındaki harika işbirliğinin gerçekleşeceğini öngörüyoruz.
 
Tayvan Mükemmellik Hakkında:
 
Yenilikçi değerleri olan ürünlere ve bu ürünlere değer katmak üzere verilen bir ödül. Tayvan Mükemmellik Programı 1993 yılında başlatıldı. Tayvan Mükemmellik Ödülleri'ni kazanan ürünler, devrim yaratan, yüksek kalitede ve katma değer kazandıran ürünler ve bu konuda sınırlama yok. Aynı zamanda, kazanan bu ürünler, üretim ve dizayn konusunda katma değer yaratan ve  Tayvan'ın eşsiz mükemmelliğinin de bir örneğinin göstergesi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)