BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaşeron işçiye kötü haber----

Taşeron işçiye kötü haber

Taşeron işçiye kötü haber
15 Kasım 2016 - 08:26 www.finansgundem.com

Kamuda çalışan 720 bin taşeron işçinin kadroya alınmasıyla ilgili süreç uzadı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada alt işverende çalışan işçilerin kamuya alımının bir miktar daha değerlendirmeye ihtiyacı olduğunu belirterek, "Verilen sözler çerçevesinde özel sözleşmeli personel istihdamına imkan sağlayan bir takım düzenlemeler gündeme getirilecek. Hükümetler arasında devamlılık vardır. O zaman yapılan çalışmalar duruyor. Bugün gündeme gelen konu da yeni bir denemedir. 720 bin vatandaşımızı şu an itibarıyla ilgilendiren bir karar. Öyle bir uygulama yapmak durumundayız ki hem vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayalım hem de devletin çekemeyeceği bir yükü kamunun üzerine koymayalım. Titizlikle bunlar çalışıldı. Son noktaya gelse teferruatıyla bilgilendirirdim ama çerçevesi konuşuldu. İnşallah bu anlamda adımlar atılacak. Önümüzdeki süreçte de bu paketle ilgili detaylar da kamuoyuyla paylaşılacaktır."

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emekli15 Kasım 2016 10:19

    Sağ iktidarlar hiç bir dönemde çalışanın dostu olmamıştır.Çalışan lehine olan kararları daima sol ve sosyaldemokratlar almıştır.En güzel örnek rahmetli Ecevit hükümeti dır.Ne yazık ki çalışan kesim sağcı partilere oy vererek kendi ayağına kurşun sıkmakta.

  • Taşeron işçi...15 Kasım 2016 08:50

    Vıdı vıdı vıdı.....

  • baturayersin15 Kasım 2016 08:36

    miletile ne güzel uyuttunuz