BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTarık Toros işten çıkarıldı----

Tarık Toros işten çıkarıldı

Tarık Toros işten çıkarıldı
28 Ekim 2015 - 17:28 www.finansgundem.com

İpek-Koza Grubu'na atanan kayyum, genel yayın yönetmeni Tarık Toros'un işine son verdi

Kanaltürk ve Bugün TV’nin yayınları dakikalar önce sona erdi. Her iki kanalın ekranları da karardı. Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, polis zoru ile binadan çıkarıldı. Tarık Toros görevden alındı. 

Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Değer Özgergün Bugün TV Yayın Yönetmeni Tarık Toros'un görevinden alındığını bildirdi. Samanyolu canlı yayınına katılan Toros, "Yayına polisler eşliğinde yönetim kurulu geldiler. öncelikli olarak tarık toros'ın görevden alındığına dair kendilerine bir tebliğ sundular. Tebliğin hukuki geçerliliği yok, ticari sicil kaydına yönetim kuruluınun işlenmesi yapılmadığı için, personele yönelik işten çıkarma yetkisi bulunmamakta" dedi.

DIŞARI ÇIKARILDI

Periscope’tan yapılan canlı yayında Toros’un polisler arasında dışarı çıkarıldığı görüldü. Bina içindeki kişilerin de olayı, alkışlayarak protesto edildiği anlaşıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)