BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTarık Beşiktaş'a kaldı----

Tarık Beşiktaş'a kaldı

Tarık Beşiktaş'a kaldı
27 Aralık 2013 - 09:47 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın, Eskişehirspor'dan renklerine katmak istediği Tarık Çamdalı transferi gerçekleşemiyor...

Sarı kırmızılı takım, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç futbolcu ve menajeriyle anlaşarak, 1 Ocak 2014'ten itibaren geçerli olacak şekilde yıllık 1 milyon euro garanti ve 15 bin euro maç başı ücret karşılığında 3+1 yıllık sözleşme imzalattığı yıldız oyuncunun transferinden vazgeçti.

TARIK BEŞİKTAŞ'A GİDEBİLİR
Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oyuncuya imza attırılması ile başlayan gerginlik, Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan'ın böyle bir imza olmadığını belirtmesi üzerine azalırken, bu kez de transfer görüşmeleri tıkandı. Eskişehirspor'un Beşiktaş'la görüşmesi transferi çıkmaza soktu. Galatasaray'ın Tarık Çamdal için teklifi Necati transferinden alacağı olan 400 bin eurodan vazgeçerek 600 bin euro olunca Eskişehirspor, Beşiktaş'ın 1 milyon euro + bir oyuncu teklif ettiğini belirterek bu teklifi düşük buldu. Bunun üzerine Galatasaray görüşmeleri sonlandırarak transferden vazgeçti. Eskişehirspor ile Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde Tarık için anlaşmaya varabileceği belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)