BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTarihi Yarımada'da iftar buluşması----

Tarihi Yarımada'da iftar buluşması

Tarihi Yarımada'da iftar buluşması
27 Mayıs 2019 - 12:58 www.finansgundem.com

Tarihi Yarımada Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Yusuf Yetişgin'in Kumkapı 1890 Suites Hotel'de verdiği iftar daveti, iş ve bürokrasi dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

Tarihi Yarımada Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Yusuf Yetişgin, yakın dostlarına Kumkapı'da bulunan tarihi 1890 Suites Hotel'de iftar daveti verdi. Zela Jewels Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda eski İstanbul Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu Başkanı Norayr İşler'in ev sahipliğinde gerçekleşen iftara iş ve bürokrasi dünyasından çok sayıda tanınmış isim katıldı.

Davete CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İstanbul Vali Yardımcısı Bahattin Atçı, Kapalıçarşı Esnaf Dernek Başkanı Hasan Fırat, Pol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Polat, Denizciler Odası Başkan Yardımcısı Özkan Yılmaz, Hafız Mustafa’nın sahibi Avni Ongurlar, Jadore Yönetim Kurulu Başkanı Berat Kayışkan, belediye başkan yardımcıları, belediye başkanları il başkanları, oda ve dernek başkanları katıldı.

Tarihi Yarımada'nın İstanbul'un en önemli ve tarihi bölgesi olduğunu ifade eden Tarihi Yarımada Girişimci İşadamları Derneği BaşkanıYusuf Yetişgin, "Bu bölgeye ne yapsak az. STK olarak elimizden geldiğince Tarihi Yarımada'yı güzelleştirmek ve çekim merkezi haline getirmek için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız" dedi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)