BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTarifeler erteleniyor mu?----

Tarifeler erteleniyor mu?

Tarifeler erteleniyor mu?
10 Aralık 2019 - 16:54 www.finansgundem.com

Amerikalı ve Çinli müzakereciler 15 Aralık'ta uygulamaya girecek tarifeler için erteleme planlıyorlar.

Wall Street Journal'ın haberine göre ABD ve Çin ticaret müzakerecileri 15 Aralık'ta yürürlüğe girecek yeni tarifeler için bir ertelemenin zeminini oluşturuyorlar.

Her iki taraftan yetkililere dayandırılan habere göre ABD ve Çin ticaret müzakerecileri, Pekin'in devasa miktarda ABD tarım ürünü alımı konusunda nasıl bir taahhütte bulunacağı üzerinde pazarlıkları sürdürüyorlar.

WSJ'ye bilgi veren kaynaklara göre ABD ile Çin arasında bir ticaret anlaşması için müzakerelerinde yoğunlaşılan nokta, Washington'un Çin'in Amerikan tarım ürünleri alımı konusunda verdiği sözün garanti altına alınması ve Amerikalı müzakereciler verilen sözlerin çeyrek dönemlerle gözden geçirilmesini istiyorlar.

Müzakerelerdeki diğer önemli konular ise Çin'in yurt içi şirketlere sağladığı desteklemeler ve ABD şirketlerine teknoloji transferi konusunda yaptığı baskı. Ancak bu iki konu büyük ölçüde faz bir ticaret anlaşmasından sonra yapılacak müzakerelere bırakılmış durumda.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)