BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaraftarlar tek yürek----

Taraftarlar tek yürek

Taraftarlar tek yürek
08 Haziran 2013 - 19:53 www.finansgundem.com

Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftar grupları Taksim'de buluşuyor

Taksim Gezi Parkı direnişine taraftarlardan destek her geçen gün artarak devam ediyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftar gruplarının yayınladıkları bildiride renkdaşlarına seslenerek Gezi Parkı direnişine davet ettiler. Fenerbahçe taraftarları saat 17:00'da Kadıköy'de toplanarak motorlarla Kabataş'a geçti ve oradan Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Beşiktaş taraftarları ise semtteki Köyiçi Meydanı'nda toplandı ve Çarşı grubu önderliğinde Taksime doğru ilerliyor.
19:30 - İstiklal Caddesi
Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde çok sayıda rakip takım taraftarı yan yana yürüyor. Bu esnada Beşiktaş Çarşı'nın Nişantaşı'ndan Taksim'e doğru yürüyüşü devam ediyor.
19:15 - Taksim
Fenerbahçe taraftarlarının büyük çoğunluğu Taksim Meydanı'na ulaştı. Sarı lacivertli taraftarlar Atatürk Kültür Merkezi önünde Beşiktaş Çarşı'yı bekliyor. Siyah beyazlı taraftarlar ise Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşlerini sürdürüyor.
18:55 - Beşiktaş
Beşiktaş Çarşı, Köyiçi Meydanından yürüyüşe geçti. Taraftarlar Akaretler'den Taksime doğru ilerliyorlar.
18:35 - Kabataş
Fenerbahçe taraftarları Kabataş'tan Taksim Gezi Parkı'na doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüş 19:07'de başlayacaktı ancak taraftar sayısının her dakika artması ve Kabataş Meydanı'nın hınca hınç dolması sebebiyle yürüyüş başlatıldı.
18:20 - Beşiktaş
Beşiktaş taraftarları ve Çarşı grubu Beşiktaş semtindeki Köyiçi Meydanı'nda toplanıyor. Çok sayıda taraftar Taksim Gezi Parkı'na doğru yürüyüşe geçmek için bekliyor.
18:00 - Kabataş
Kadıköy'den motorlarla gelmeye devam eden Fenerbahçeli taraftarlar Kabataş'ta toplanıyor. Taraftarlar burada halen Kadıköy'den gelmekte olan diğer taraftarları bekliyor.
Saat 17:00 - Kadıköy
Fenerbahçeliler saat 17:00 itibarıyla Kadıköy İskele Meydanında toplanmış durumdalar. Sarı lacivertli taraftarlar attıkları sloganlar ve taşıdıkları pankartlarla da 3 Temmuz 2011'de başlayan 'Şike Davası' sürecine de göndermelerde bulunuyorlar. Taraftarlar "3 Temmuz 2011'i unutmadı Fenerbahçeli" pankartı taşıyorlar.
Kadıköy'deki Kabataş İskelesi'nde toplanan grup meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde kendilerini Kabataş'a götürecek motorlara binmeye başladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)