BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTansu Çiller mazaret bildirdi----

Tansu Çiller mazaret bildirdi

Tansu Çiller mazaret bildirdi
27 Eylül 2014 - 08:44 www.finansgundem.com

“Yurt dışındayım” diyerek 20 Haziran’daki 28 Şubat duruşmasına katılmayan Çiller 29 Eylül’deki oturuma da gelmeyeceğini bildirdi

 28 Şubat Davası’na bakan Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nin talimatla ifadesinin alınmasını istediği şikayetçiler, 20 Haziran’da İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ifade verdi. Şikayetçi eski Başbakan Prof. Dr. Tansu Çiller ise mazeret sunup yurt dışında olduğu gerekçesiyle duruşmaya katılmadı.
 
‘Ayağım kırık, gelemem’

 
 Mazereti kabul eden mahkeme, Çiller’e yeniden çağrı kağıdı göndererek, duruşmayı 29 Eylül’e erteledi. Ancak bu duruşmaya gelmesi beklenen Çiller’ın avukatı mahkemeye müvekkilinin sağlık sorunlarını gösteren doktor raporu ile başvurdu. “Müvekkilim geçirdiği bir kaza nedeniyle sağ ayak bileğinde oluşan kırıkların tedavisi için ameliyat olmuştur. 22 Eylül’den itibaren en az 15 gün süre ile raporludur” diyerek müvekkilinin duruşmaya katılamayacağını bildirerek mazeretlerinin kabulünü istedi.
 
Tatilde ayağını kırmıştı
 

Çiller, tatilini geçirdiği Kuşadası’nda 7 Temmuz’da ayağını kırdı. Uçakla getirildiği İstanbul’da Acıbadem Maslak Hastanesi’nde ameliyat olan Çiller o günden beri sık sık tedavisi için hastaneye gidiyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)