BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTanklar sınıra gidiyor----

Tanklar sınıra gidiyor

Tanklar sınıra gidiyor
05 Ekim 2014 - 17:38 www.finansgundem.com

Kobani’de çatışma şiddetlenip mermiler Türkiye’ye düşmeye başlayınca asker harekete geçti

Sınırda hareketli gün... Öğle saatlerinden itibaren çatışmaların şiddetlendiği Suriye’nin Kobani tarafından Türkiye tarafına havan topu ve  uçaksavar mermisi düşmesinin ardından askeri yetkililerin sınır hattındaki  güvenlik önlemlerini artırdığı görüldü. Bölgeye giriş-çıkışlar yasaklanırken, sınır hattına tank sevkiyatı da  yapıldı.  
 
.GAZETECİLER SINIR HATTINDAN İLÇEYE DÖNDÜ 
Bu arada sınır hattında günlerdir görev yapan basın mensuplarının bulunduğu alan da riskli olduğu gerekçesiyle güvenlik güçlerince boşaltıldı. Askeri yetkililerin boşaltılması yönünde verdiği karar sonrası gazeteciler Kobani'yi gören yüksek noktadan indirildi. Ancak, gazeteciler bu kez Kobani'ye destek için bölgede toplanan grupların hedefi olma endişesi taşıması üzerine, askeri zırhlı araçlar eşliğinde sınır hattından ilçe merkezine dönmek zorunda kaldı. Yetkililer, yarın sabah basın mensupları için sınır bölgesinde daha güvenli uygun bir yer bulunacağını belirttiler.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)