BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTanıl Küçük yeniden aday----

Tanıl Küçük yeniden aday

Tanıl Küçük yeniden aday
28 Mayıs 2013 - 07:52 www.finansgundem.com

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı

Uzun zamandır yeni dönemde Başkanlık için adaylığını açıklayıp açıklamayacağı merak edilen İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, adaylığını seçimlere 2 gün kala açıkladı. Mevcut durumda İSO'nun kaptan köşküne İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük ya da İSO Meclis Başkanı Erdal Bahçıvan geçecek.
22 Mayısta komite seçimleriyle belirlenen 105 İSO Meclis üyesi Ceylan Otel'de tanıtım toplantısında bir araya gelerek görüşlerini ifade etti.
Bugüne kadar adaylığını açıklamayan mevcut İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük meclis üyelerine hitap ederek, "Sorumluluğum gereği aday oluyorum" dedi.
Şu durumda, daha önce adaylığını açıklayan İSO Meclis Başkanı Erdal Bahçıvan ve Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük yarışacak. İSO'nun yeni yönetim kurulu ve yeni yönetim kurulu başkanının belirleneceği 29 Mayıs seçimleri çarşamba günü Odakule'de yapılacak.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)