BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaner Yıldız maksimum ölü sayısını açıkladı----

Taner Yıldız maksimum ölü sayısını açıkladı

Taner Yıldız maksimum ölü sayısını açıkladı
16 Mayıs 2014 - 09:56 www.finansgundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Soma'daki madende kurtarılmayı bekleyen kaç kişi olduğunu açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Soma'daki madende 18 işçinin içeride kaldığını söyledi. Yıldız saat 10:00'da yaptığı açıklamada en falz 302 işçi kardeşimizi kaybetmiş olacağız dedi.

İşte Taner Yıldız'ın satır başları;

19 AİLE MÜRACAAT ETTİ


Hızımızı yavaşlatan unsurlar var. En büyük hassasiyetimiz arama kurtarma ekiplerimizin zarar görmeden bu işlerini yapabilmeleri. Bu konuya daha fazla dikkat ediyoruz. Ailelerimizden müracaat edenler, 19 aile şu anda müracaat etti. İçeride yakınım oğlum var diye.


16 AİLEDEN DNA TESTİ ALINDI

DNA testi için 16 ailemizden DNA testi için de örnekler alındı. Adli Tıp Kurumu'nda da bunlar değerlendiriliyor.

İÇERDE 18 İŞÇİ VAR

Eşleştirmeler yapılacak. Bizim için söyleyebileceğimiz en önemli konu, speküle edilen, sayıyı vermekten kaçındığımız konu üzerinde, ailelerimizin başvuruları, özel şirketin dökümanları neticesinde, içerde 18 işçi kardeşimizin olduğunu görüyoruz. Bu 16’ya da düşebilir. Bu konuda ailelerimizin beyanlarına dikkat ederek bunu söylüyorum. Bazı işçilerimizin vardiyadan çıktıktan sonra kurtarma çalışmalarına girdiğini sanıyoruz. Biz bu maden kazasında 300 işçi kardeşimizi, 301 veya 299 civarında nihayetlendirebileceğimizi düşünüyoruz.

Bu sayıyı vermiyor oluşumuz daha hassas davranmak istediğimizden kaynaklanmıştır.

Gerek sosyal medyada gerek bazı yerlerde çok speküle edildi. Bu rakamı şimdi telaffuz ediyoruz. Yer altında maden ocağında 18’dendaha fazla olmamak kaydıyla işçi kardeşlerimizin bulunduğunu görüyoruz.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hak Afffetmez16 Mayıs 2014 10:24

    Madenciler cok sayıda kişi içerde derken sen nasıl 18 kişi var diyorsun? Belliki dışarı çıkarıp tekrar gömmek yerıne içerde kalanları direkt madene gömeceksiniz.Siz ve hükümetiniz şeytanın yanına da başbakanın koruma ordusu ile çıkacağınızı sanıyorsunuz.Yaşasın zalimler için cehennem