BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTamer Kıran kendisi istifa etti ----

Tamer Kıran kendisi istifa etti

Tamer Kıran kendisi istifa etti
30 Nisan 2013 - 12:21 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Tamer Kıran'ın kendi hür iradesi ile istifa ettiğini söyledi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Orduspor ile oynanan maçtan sonra yaşanan olayların ardından Tamer Kıran'ın kendi hür iradesi ile istifa ettiğini, kendisinin onun istifasını istemediğini söyledi.
Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına katılan Başkan Orman, pazar günü düzenlenecek tüzük kongresi öncesinde Orduspor ile oynanan maçta yaşanan olayların gündemi değiştirdiğini belirterek, "Orduspor maçı sonrası taraftarın dövülmesi tüzüğün önüne geçti. Ben Beşiktaş Kulüp Başkanlığı'na geldiğim günden beri Tamer Kıran benim yanımdaydı. Tamer Kıran, Beşiktaş'a gecesini gündüzünü katarak çalıştı. Çok önemli işler yaptı. Ancak yaşanan olayların ardından Tamer Kıran görevinden kendi hür iradesi ile istifa etti. Benim onu görevden aldığım yönündeki ifadeler gerçek dışıdır. Bu istifanın bundan önceki istifalarla alakası yoktur. Tamer Kıran gerçekten çok kıymetli bir arkadaştır. Onun istifası ile üzüntülüyüm. Yaşanan olayların vehameti açısından üzgünüm. Beşiktaş'a katkı yapacak insanları kazandırmak isterken böyle kişilerin gitmesinden üzgünüm." dedi.
Orduspor ile oynanan maçtan sonra yaşanan olayların savunalacak bir tarafının bulunmadığına vurgu yapan Başkan Orman, "Yaşanan olayları kabul etmemiz mümkün değildir. Yaşananlar bir organize iş değildir sadece bir kazadır. Olayın tutulacak bir tarafı yoktur. Beşiktaş olarak bu olayların hepsini kınıyoruz. Olayları çıkaranlarla mahkemede hesaplaşacağız. Olay artık mahkemeye gitti. Olayı asla örtbas etmek gibi bir niyetimiz yok aksine olayı ortaya çıkarmak istiyoruz. Stadımızda böyle olayların yaşanmasından dolayı da çok üzgünüm. Tüzük tadilat kongresinden sonra arkadaşlarla bu yaşanan olayları konuşacağız." diye konuştu.
LEVENT ERDOĞAN'IN İSTİFASINI İSTEDİ
Öte yandan isim veremen Beşiktaş Kulubü yöneticisi Levent Erdoğan'ın da istifasını isteyen Başkan Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kamu önüne çıkıp yönetim kurulu içinde kendisini kandırılmış olarak hisseden kişi veya kişiler istifa etmelidir. Eğer gerçek Beşiktaşlılık duruşu varsa hemen bugün istifa etmelidirler. Benim ve arkadaşlarımın kimseyi kandırdığı yok. Beşiktaş'ın 200'ün üzerinde davası varken bunların hiçbirine iştirak etmeyip Beşiktaş kongresi yaklaştı diye o hareketlere girmemek gerekiyor. Esasında ben bu kişilere bu çağrıyı basının önünde değilde yüz yüzü yapmak isterdim. Fakat olay basının önüne taşındığı için bugün gereğinin yerine getirilmesini istiyorum."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)